2000 TL sistem tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizce hangisi mantıklı @Umut 77.

Şimdi donanım arşivinin ikinci el sistemini alırsan GT 1030'a göre daha yüksek bir performans alırsın işlemcinde Ryzen 3 3200G'ye göre daha iyi, ileride düşük TDP'li NVIDIA kartları takabilirsin GTX 1650 Super, GTX 1660 Super gibi, donanım arşivinin topladığı ikinci el sistem hem kısa vadede hem de uzun vadede seni rahat ettirir.

Yapmazsın OC. OC olmadan da ihtiyaçlarını karşılar. Ben işlemciye OC yapılsın demiyorum zaten.

Hayır mümkün yahu sen 2. eli ne zannediyorsun. herkes bozuk parça mı satıyor sence?

Çok karasız kaldım işlemci bakımından donanım arşivi daha düşük kalıyor (araştırmama göre donanım arşivinin'ki daha düşük ama pek fark yok) ama tümü olarak daha iyi performans verdiğini gördüm. Lakin benim kullandığım laptop 2.el'di 3ay önce aldım ve BIOS çökük adam bana vermiş'di. Tabi her 2.el sahte değil ama çok kararsızım neyse ben bayağı bir araştırma yapıp dönmeye çalışıcağım.

Hocam R5 1600 nasıl 3 3200G'den daha kötü önbellek diyorum bir saattir siz 3200G'ye ileride gerçek bir ekran kartı takarsanız saf darboğaz görürsünüz.

İşte şimdi sinirlendim yahu bu sayfadaki herkes B450M S2H kullanmak zorunda mı? Yeter be.

Ekran kartı bile yok bu sistemin adam ileride şöyle ekleme yapacağım demiyor ki.
S2H oldukça iyi bir anakart. APU'su da arkadaşın oynayacağı oyuna göre 3-4 yıl götürür. S2H düşmanlığını lütfen bırak. Çöp A320 çipseti alınmaz. S2H'a karşı sadece 1 tane artısı olan A320 çipsetli anakart var, o da A320M Bazooka, 4 RAM slotu olması dışında beş para etmez.
Adam bu sistemle CS:GO oynayabilecek mi?
A10-7870K ile bile rahatça oynanacak bir oyun CS:GO.

S2H 550 TL A350M 280 TL ben 5500'lük monitör dahil sistemde B450M S2H kullanıyorum ama ne gerek var bu arkadaşın kullanmasına adamın sistemine fazla S2H.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…