2000 TL Sistem Tavsiyesi

zzack1

Megapat
Daha fazla  
İyi forumlar arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım arkadaşlar yardımcı oldu çok sağolsunlar kaza geçirdiğim için olduğu gibi kaldı burdan teşekkür ediyorum arkadaşlara.
Bir iki değişen durum sebebiyle tekrar sormak istedim ben de bu arada birşeyler öğrendim tabi bi nebze olsun kolaylaşır işiniz umarım.

2000 lira maksimum bütçeyle herşey dahil bir sistem toplamak istiyorum dolayısıyla monitör tavsiyeleri de verirseniz sevinirim.
Amd düşünmüyorum bilmediğim için kafam karıştı konuları okurken falan ama yine de siz bilirsiniz tabi.
Uygun fiyata rehberindeki makineyi de düşünmüyorum aslında istiyorum düşünmeyi ama forumdaki konusunu okuduğumda vazgeçtim.
Şöyle bir durum var tam takım herşeyiyle almam şart değil yani bir süre i5 i7 artık ne önerirseniz içerisindeki grafik çipiyle idare edip ekran kartını daha sonra alabilirim yani anakart ve işlemci açısından ileriye dönük tavsiyeler olursa şahane olur oynayamadığım eski çok oyun var dolayısıyla bi süre idare ederim çok deli dehşet oyun oynayan bi adam değilim ama nihayetinde oyun bilgisayarı olarak toplamak istiyorum
Geçen seferki yardımlarından dolayı @Neutral hocama da çok teşekkür ediyorum.
Saygılar.

Bu arada elimde Laptop hddleri var bunları depolama olarak kullanıp değerlendirmem mümkün müdür monitör büyük ve ips olursa şahane olur teşekkürler saygılar

Böyle sürekli alt alta yazıyorum özür dilerim ama @Ahmet Burak hocam şöyle güzel bi tavsiye vermişti geçen sefer benim aklıma yattı siz ne düşünüyorsunuz bi sormak istedim alıntı yapamadım sanırım mobil olduğumdan o yüzden buraya yapıştırıyorum.
-------------------
Dostum benim aklımda da şöyle bir düşünce var;
Zaten çok oyun oynamayacakmışsın. Şimdilik i5 4590 bir sistem toplanıp içindeki HD 4600 ile idare ettikten sonra. GTX 960 veya daha iyisini almandır. Eğer öyle yaparsak sistem şu şekilde olur.
MSI Z97-G43 Z97 LGA1150 DDR3-1600 MHz Anakart - Ürün Kategorileri
KINGSTON HyperX Savage 8GB DDR3-1600MHz Bellek - HX316C9SR/8 - Ürün Kategorileri
COOLER MASTER CM K380 RC-K380-KWA600-TR 600W USB Ses Pencereli Siyah Kasa - Ürün Kategorileri
WD Blue WD10EZEX 3.5" 1 TB 7200Rpm SATA Hard Disk Drive - Ürün Kategorileri
INTEL Core i5-4590 3.30 GHz LGA1150 İşlemci - Ürün Kategorileri
DELL Professional E2414H 24" 1920x1080 5ms Full HD DVI-D Siyah LED Monitör - Ürün Kategorileri
LOGITECH MK330 Q Türkçe Siyah Kablosuz Klavye Mouse - 920-003988 - Ürün Kategorileri
LOGITECH Z200 2.0 Stereo Ses Sistemi 980-000810 - Ürün Kategorileri

Sepet Tutarı:1.723,34 TL
KDV Tutarı:310,20 TL
KDV Dahil Toplam:2.033,54 TL
[TBODY] [/TBODY]
Ha eğer ekran kartını sonra dan almak istemiyorsan, @Adion un topladığı sistem gayet güzel. Ama HD 4600 da güzel bir Apu dur. Benim önerim ilerde güzel bir GTX 960 alıp yola devam etmen.
-------
Teşekkür ederim şimdiden ilginiz için.

Bişeyleri yanlış mı yapıyorum acaba kimse cevap vermiyor

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı