burakyavuz
Hectopat
Daha fazla
Herkese iyi sosyaller biliyorum 1 aydır başınızın etini yedim
kusura bakmayın sonunda bütçem elime geçti sadece sizden tavsiye istiyorum arkadaşlar 2000 TL'lik bütçenin 1920x1080p'lik bir monitör istiyorum VGA - DVI - HDMI bu üçünden sadece 1 tanesi olabilir geri kalan ile sistemi toplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. 
Birde vatan'dan toplarsanız sevinirim vatan'dan almamın sebebi ise gidip alıcam onlara kurdurtcam sistemi.
APU sistemde olabilir.
Oynacağım oyunlar:
League Of Legends
Minecraft
Gta 5
Fifa 16 ve 16dan sonra gelicek diğer oyunlar
Battlefield 4
Bu arada SSD benim için önemli değil bilgisayarin hizli açılması oyunlarin hızlı açılması hiç onemli değil 5 yıldır laptop kullaniyorum SSD'leri yoktu o yüzden önemli değil.
Bu arada konulara baktim sinerji'den de toplanıyor onun mağazası var mı istanbulda gidip görerek almak benim için çok önemli mağazası yoksa bile internetten alan arkadaşlar istediği şekilde geldi mi?
Birde vatan'dan toplarsanız sevinirim vatan'dan almamın sebebi ise gidip alıcam onlara kurdurtcam sistemi.
APU sistemde olabilir.
Oynacağım oyunlar:
League Of Legends
Minecraft
Gta 5
Fifa 16 ve 16dan sonra gelicek diğer oyunlar
Battlefield 4
Bu arada SSD benim için önemli değil bilgisayarin hizli açılması oyunlarin hızlı açılması hiç onemli değil 5 yıldır laptop kullaniyorum SSD'leri yoktu o yüzden önemli değil.
Bu arada konulara baktim sinerji'den de toplanıyor onun mağazası var mı istanbulda gidip görerek almak benim için çok önemli mağazası yoksa bile internetten alan arkadaşlar istediği şekilde geldi mi?
Son düzenleyen: Moderatör: