2000 TL sistem tavsiyesi

burakyavuz

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller biliyorum 1 aydır başınızın etini yedim :) kusura bakmayın sonunda bütçem elime geçti sadece sizden tavsiye istiyorum arkadaşlar 2000 TL'lik bütçenin 1920x1080p'lik bir monitör istiyorum VGA - DVI - HDMI bu üçünden sadece 1 tanesi olabilir geri kalan ile sistemi toplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. :)
Birde vatan'dan toplarsanız sevinirim vatan'dan almamın sebebi ise gidip alıcam onlara kurdurtcam sistemi.
APU sistemde olabilir.
Oynacağım oyunlar:
League Of Legends
Minecraft
Gta 5
Fifa 16 ve 16dan sonra gelicek diğer oyunlar
Battlefield 4
Bu arada SSD benim için önemli değil bilgisayarin hizli açılması oyunlarin hızlı açılması hiç onemli değil 5 yıldır laptop kullaniyorum SSD'leri yoktu o yüzden önemli değil.
Bu arada konulara baktim sinerji'den de toplanıyor onun mağazası var mı istanbulda gidip görerek almak benim için çok önemli mağazası yoksa bile internetten alan arkadaşlar istediği şekilde geldi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2000 TL bütçen var. 1080p monitor alamazsın. Eğer almaya kalkışırsan ekran kartına para kalmaz. R7 240 filan alırsın.

Bütçeyi 200 lira filan arttıramaz mısın ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalan paraya da bir R7 240 alabilirsin. Bu bütçeyle alınabilecek en iyi sistem bence AMD'nin APU çözümleridir. Ayrıca Directx 12 desteği olan oyunlar çıkmaya başladıkça gerçek performansını görme imkanı bulacağız. Bu fiyata Directx 12 desteği olan Nvidia ekran kartı yok. Varsa da ben bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• apusistem.png
    apusistem.png
    7,1 KB · Görüntüleme: 249
Kalan paraya da bir R7 240 alabilirsin. Bu bütçeyle alınabilecek en iyi sistem bence AMD'nin APU çözümleridir. Ayrıca Directx 12 desteği olan oyunlar çıkmaya başladıkça gerçek performansını görme imkanı bulacağız. Bu fiyata Directx 12 desteği olan Nvidia ekran kartı yok. Varsa da ben bilmiyorum.
Kardeş o kur ile şimdiki aynı mı? 1 ay öncesinin kuruyla sistem tavsiyesi yapıyorsunuz.

Herkese iyi sosyaller biliyorum 1 aydır başınızın etini yedim :) kusura bakmayın sonunda bütçem elime geçti sadece sizden tavsiye istiyorum arkadaşlar 2000 TL'lik bütçenin 1920x1080p'lik bir monitör istiyorum VGA - DVI - HDMI bu üçünden sadece 1 tanesi olabilir geri kalan ile sistemi toplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. :)
Birde vatan'dan toplarsanız sevinirim vatan'dan almamın sebebi ise gidip alıcam onlara kurdurtcam sistemi.
APU sistemde olabilir.
Oynacağım oyunlar:
League Of Legends
Minecraft
Gta 5
Fifa 16 ve 16dan sonra gelicek diğer oyunlar
Battlefield 4
Bu arada SSD benim için önemli değil bilgisayarin hizli açılması oyunlarin hızlı açılması hiç onemli değil 5 yıldır laptop kullaniyorum SSD'leri yoktu o yüzden önemli değil.
Bu arada konulara baktim sinerji'den de toplanıyor onun mağazası var mı istanbulda gidip görerek almak benim için çok önemli mağazası yoksa bile internetten alan arkadaşlar istediği şekilde geldi mi?
Ram 4gb oldu kardeşim onu eline para geçtiğinde 8 yaparsın. Monitör olarak da bu ürünü tercih edebilirsin: Acer K222HQLBD 21.5" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör Fiyatı

Sistemde bu şekilde: Eğer Msi değil de Sapphire r7 370 alırsan rami tek modül 8gb alabilirsin. Yada hddyi 500gb alabilirsin. Monitörde de ucuza kaçtık ama yapacak birşey yok.

Dosya Ekleri

• 111333.jpg
    111333.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 244
Son düzenleme:
Kardeş o kur ile şimdiki aynı mı? 1 ay öncesinin kuruyla sistem tavsiyesi yapıyorsunuz.
Haklısınız dalgınlığıma gelmiş. Aynı sistem şu an Vatan'da 2122 Tl.

Ama monitördeki IPS özelliğinden feragat edilerek 2000 TL seviyesine çekilebilir tekrar. Tabi eğer Vatan dışında bu ürünleri stoğunda bulunan bir yer bulursanız daha da ucuza gelebilir sisteminiz.

Dosya Ekleri

• anakart.png
    anakart.png
    65 KB · Görüntüleme: 226
  • bellek.png
    bellek.png
    49,7 KB · Görüntüleme: 185
  • sistemingerikalanı-1555tl.png
    sistemingerikalanı-1555tl.png
    21,4 KB · Görüntüleme: 265
Haklısınız dalgınlığıma gelmiş. Aynı sistem şu an Vatan'da 2122 Tl.

Ama monitördeki IPS özelliğinden feragat edilerek 2000 TL seviyesine çekilebilir tekrar. Tabi eğer Vatan dışında bu ürünleri stoğunda bulunan bir yer bulursanız daha da ucuza gelebilir sisteminiz.
Hocam dolar bu seviyedeyken IPS MIPS lükstür. Kusura bakmayın. Feragat edilmesi lazım diğer bileşenleri iyi almak için. 2k lık sisteme 500 liralık monitör saçmalıktan başka birşey değildir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı