2000 TL Sistem Tavsiyesi

@MuratKeskin
İşlemci soğutucuyu sıvı soğutma arasından en ucuzunu seçmeye çalıştım. Sıvı soğutma önermemin sebebi de Skylake işlemcilerin hassaslığı. Çünkü yapılan bazı incelemelerde hava soğutmaların bakır ısı borularının ağır basması sonucu Skylake işlemcilerde pinlerin büküldüğü gözlemlendi. Gerçi çok sıkı vidalamadığınız sürece bir sorun olacağını sanmıyorum ama yinede işi riske atmayın derim. Böyle iyi bir bütçeye iyi bir soğutma yakışır. Bu yüzden ben sıvı soğutma öneriyorum. Yinede siz bilirsiniz. Ekran kartı olarak bütçe belirtirseniz daha sağlıklı bir öneride bulunabiliriz ama böyle bir sistem için şahsen önerim en az GTX 950 olmalıdır. Monitör konusuna gelince de bence bizzat kendi gözünüzle görüp beğenmenizde fayda var çünkü burada önerilen ile kendi gözünüzle incelemeniz arasında emin olun çok fark olacaktır.

Böyle bi sistem banada lazım konuyu takip ediyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar toplam 4 pc icin donanimlar bu şekilde. Dusunceleriniz nelerdir acaba ?
Grafik sistem icin ekran karti 4gb ramli 960 yeter dusuncesindeyim. Kasa olarak silencio tercih ettim. Anakartta gamer anakart . eternet ve sata girislerin yan degil dik şekilde durdugundan.

Dosya Ekleri

• VATAN BİLGİSAYAR Teknoloji Bilgisayar Hiperstore u.jpeg
    144,4 KB · Görüntüleme: 155
1 tane ekran kartlı, 3 tane tümleşik GPU' lu sistem. Fiyat oldukça iyi denk gelmiş. Bana göre alınabilir artık.
vatan pc ile görüştüm %3 iskonto yapiyorlar. Fazlasi icin elbette almaya gittigim zaman gorusecegim son kez.

1 tane ekran kartlı, 3 tane tümleşik GPU' lu sistem. Fiyat oldukça iyi denk gelmiş. Bana göre alınabilir artık.
Bu monitor secimi hakkinda bilginiz var midir. Gtx 960 da 1 adet hdmi var 1 adette dvi o yuzden hem dvi hem hdmi ile 2 ekran baglama dusuncesindeyim. Display port ekran kartinda var ama hicbir ucuz monitirde display port yok.

1 kasaya 2 monitor baglayacagimdan vede gtx960 alacagimdan 1x dvi 1x hdmi port var. Hem hdmi hemde dvi port iceren 500 600 tl civari ust sinir 700tl adet basi sizlerden son kez fikir almak isterim . sonrasinda bu sekilde toplayacagim.

O.c. ile yok uğraşacağımi sanmıyorum. 6700k alma sebebim 6700 olanin hızı 3.2 bu ise 4.0 vede en fazla oc.genie açarım düşüncesindeyim. Usb 3.1 ethernet vede sata girişleri bu kartı seçme sebebim. Oc ile uğrasmaya vaktim olmayacaktır malesef. Onun harici avantajları var ise o kartı da değerlendireeyim.

Arkadaşlar Vatan Pc harici daha ucuza sistemi mal edeceğim şekilde sistem toplayabilirmisiniz ?
Vatanda yer alan Msiz170a Pro kart hiçbir yerde bulunmamakta. H170 yada h110 kart bizim için yeterli olacak mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…