2000 TL Sistem Tavsiyesi

BySercanTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese.
Sistemimi eskimesi sebebi ile kökten değiştirmek istiyorum. Yeni sistemimde sizden önermenizi rica ettiğim bileşenler;

• Anakart, kasa, RAM bellek, güç kaynağı, HDD , SSD , işlemci, ekran kartı.
  • Ucuz kaliteli ya da ucuz mekanik klavye.
  • Ucuz kaliteli mouse (mümkünse makrolu.).
  • Monitör.
  • Headset.
  • Hoparlör.
  • Modem.

Bütçem 2000 TL biraz aşarsa sıkıntı olmaz. Ama bu sistem beni önümüzdeki 4 hatta 5 sene beni rahat ettirsin yeterli. Ve sistem üstü düzey oyunlarda FPS'den ödün vermesin. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi 2000TL'ya bu dediklerinin hepsini gerçekleştirebilecek bir sistem toplaman imkansız. Ama yardımcı olabileceğim noktalarda yok değil.

Öncelikle elimde,
  • AMD FX X4 4100 4GHz İşlemci
  • M5A97 R2.0 USB3.0 Anakart
  • 8GB Kingston DDR3 RAM
  • Thermaltake TT V3 Kasa
  • Zalman 500W PSU
mevcut. Bu 5 parçayı 750 liradan bırakırım. 2000 lira bütçenden geriye 1250 lira kalır.
Kalan bütçeyle ise;
Eksik sadece SSD ve Headset kalmış oldu. SSD'yi zaten bu tip kısıtlı bütçelere önermiyoruz diğer parçalara yüklenebilmek için. Hoparlörü uzun süre kulaklık ihtiyacı hissetmeden oyun oynabilmen için F/P olarak seçtim. Aynı şekilde klavye ve fare seni de uzun süre götürecektir, zira oyuncu serisi klavyedir kendisi.

Uzun lafın kısası bu parçalarla uzun bir süre oyun tadı çıkartabilirsin. İleride bütçene göre SSD ve bir kulaklık aldıktan sonra setini tamamlamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…