Arkadaşlar öncelikle selamın aleykum. 2000 TL bir bütcem var. LoL'ü ve CS:GO'yu çok oynayan birisiyim ve bilgisayarım artık eskidi, oynayamaz hala geldim. Bir sistem yapabilir misiniz bana?
1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat bu sistemi toplayabilirsiniz monitör dahil değil.
Ya da intel işlemci entegre grafik'li bir sistem kurabilirsiniz buna sonradan ekran kartı takma imkanınız olur cs go ve lol ü de çalıştırır.
Bu video da cs go ve lol performansını görebilirsiniz i3 6100 içindeki hd 530 entegre grafik kartı
Monitör hariç topladım. SSD eklemek için bütçeyi biraz aştım ama SSD artık oyuncu bilgisayarlarında şart olmaya başladı.Eğer isterseniz kasayı değiştirebilirsiniz.
Ssd oyun bilgisayarında şart değil bu bir şartlanma. Yeni sistem topladık hdd 150mb/s hızlarında çalışıyor ayrıca ssd eklemek için 6098p ile r9 380 i aynı sisteme koymak tam bir facia.
Teknobiyotik.com adresinden PC sihirbazına tıklayarak toplayabilirsin. i3 6100, R9 380 gibi bir kart için biraz düşük kalacaktır. i5 6402P, i5 6400 ve i5 6500 arasında bir karttır.