2000 TL sistem toplama

Bütçe
2000
Hocam başka bir konuda yine 2000TL'ye önerdiğim (RX 470 koyduğum) ve gayet iyi sisteme kızgın attınızda ondan dedim. Yoksa 2.ci el gerçekten abartı.
Hiç hatırlamıyorum. Belki yanlışlıkla basmış olabilirim arada oluyor yada kişinin belirttiği bütçeye geçenlere veriyorum. Normalde sizin sistemlerinizi seviyordum.

Reis 2000 yada 2100 lira bütçem. Net bütçe bu maalesef 2200 lira bile yapamam. Siz neler düşünüyorsunuz napabiliriz? Düzce, Bolu, Zonguldak şehirleri uygun ama GET ilanıyla da alım yaparım artık şans işi belki sağlamdır belki bozuk.

İkinci elden bir adet 2.el Rx 570 ile bu sistem taçlandırılabilir. Anakart ve Ram dediğiniz şehirlerde bakılmalı birde. Tam bütçenize göre.

Cidden uyuyor.

Xeon 70 lira ama vergi ve gümrükle ne olur bilmiyorum. 200 hesapladım.

500 lira 8X2 GB 3000 MHZ Ram.

HDD o linkteki değişmem. 150.

Kasa olarak Dark Diamon Pro Mesh 400

Anakart Gigabyte B450M 500.

Güç kaynağım zaten var.

1750 lira tutuyor. Arta kalan param 250 lira. Bu sistemi ekran kartsız APU niyetine kullanabilir miyim? RX 570 almam çok zor 250 liram kaldıda.

Anakart olarak bu
Ram olarak da bu alınabilir. Fakat Ram çok pahalı get olduğu için. O civarlarda bir bilgisayarcı da 170 180 TL'ye 1600MHz DDR3 8GB tam bulursanız daha sağlıklı olur.
Biraz bütçe uçuyor gibi sanırım, Hesaplamadım. Rx 570 uygun fiyata bulursanız iyi olur. Bulamazsanız Rx 560 bile olabilir. Her türlü APU'dan performanslı olur.
Nasıl yani? Anlayamadım. Bu sistemi değiştirmeniz tavsiye etmem. Ayrıca APU olarak da kullanılamaz ne yazık ki. PSU'nuzun marka modeli nedir? O bütçe ile güzel gözüken bir kasa da alınabilir. Bahsettiğiniz anakart ile işlemcinin alakası dahi yok aynı zamanda.
Birde bu bütçe için 16GB Ram çok da mantıklı olmayabilir.

Reklam yapmış gibi olmayayım ama YouTube'a bu başlığı yazarsanız bir kanalın 1900 ₺'ye sistem toplama videosu var. 1900 ₺'ye donanımarş..Kanalında isterseniz bir gözatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…