Google arama çubuğuna 2000 liraya oyun bilgisayarı yazınca gelen ilk bilgisayara tıklarsan turbox çıkar tabi. İşlemci desen hangi yılda çıktığı ne olduğu belli değil. Kasa desen hayatımda duymadım. Hatta adamlar ekran kartının modelini bile yazmamış. Sakın hocam uzak durun bu sistemden.
Google arama çubuğuna 2000 liraya oyun bilgisayarı yazınca gelen ilk bilgisayara tıklarsan Turbox çıkar tabii. İşlemci desen hangi yılda çıktığı ne olduğu belli değil. Kasa desen hayatımda duymadım. Hatta adamlar ekran kartının modelini bile yazmamış. Sakın hocam uzak durun bu sistemden.
Aerocool CS1102 500 W AE-CS1102-500 Fanlı ATX Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hikvision C100 120 GB C100/120G 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Toplam: 1965.91TL.
Bum, noktayı koydum. Bütçenin altında PogChamp PC.
Aerocool CS1102 500 W AE-CS1102-500 Fanlı ATX Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hikvision C100 120 GB C100/120G 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Toplam: 1965.91TL.
Bum, noktayı koydum. Bütçenin altında pogchamp PC.
AM3+ önerebilirim ben.
Soğutucu halledildikten sonra FX 8350 veya 9590. (2. elde cidden ucuz9.
970 bir anakart (FX9590 alınacaksa 990 bir anakart) 8 GB RAM GT 1030 veya GTX 750 Ti güzel olur.