2000 TL sistem toplama

murat başkala

Decapat
Daha fazla  
Benim 2000 TL'lik bir PC toplamam gerekiyor oyun için.
Bütçem 2500TL ama monitörü 500 TL saydım. Bana güzel bir sistem söyler misiniz?
2 İsteğim var;
1. Fortnite orta ayarlarda 30 FPS alsın.
2. Depolama 500 GB altı olmasın, HDD veya SSD fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:

İnşallah 30 FPS alırda bir şey diyecğim ben pek APU işlemciden yana değilim nasıl desem içimi karartıyor ama toplam 3000 TL'ye yakın çıktı başka sistem önerir misiniz?

İnşallah 30 FPS alırda bir şey diyecğim ben pek APU işlemciden yana değilim nasıl desem içimi karartıyor ama toplam 3000 TL'ye yakın çıktı başka sistem önerir misiniz?

Ancak bunu toplayabildim, önce HDD alıp sonra SSD alıp Windows'u taşıyabilirsin.

Sıfır imkansıza yakın ne yazık ki Amerika'da yaşamıyoruz. Bu bütçede atılan sistem çok iyi bu arada PSU göremedim.
Edit: Şimdi gördüm.

Hocam monitör 60 Hz 60 FPS'den sonrasını his dışında algılamanız mümkün değil zaten.
Ve bu sistem 60 Hz verir Fortnite CS:GO düşük ayarlarda.

Ben CS:GO'ya göre söyledim mesela CS:GO'da 150 alan video renderda en azından biraz daha hızlı olmazmı veya vorksop ta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…