2000 TL sistem toplama

i5 i çıkartıp i3 yaparsak arkadaşın işini görür sanırım.
O kasayı alırsam büyük ihtimal 1 ay içerisinde sorun çıkarır içindeki PSU kötü galiba ve yetmeyebilir. Ucuz kasa alacağım diye evi patlatlamayalım da
Aynen i3 6100 yaptığında zaten. Bileşenlerin hepsi kaliteli alınabilir. En iyi sizin için bu olacaktır.

Vatan'da bu sistemi toplayamazsınız 2000 Bin TL'yi aşmıştır.

Aynen i3 6100 yaptığında zaten. Bileşenlerin hepsi kaliteli alınabilir. En iyi sizin için bu olacaktır.

Vatan'da bu sistemi toplayamazsınız 2000 Bin TL'yi aşmıştır.
Bütçem 2100 civarına çıkar diye düşünüyorum

Modlar başlığı değiştirmeseydi soruma daha kolay cevap bulacaktım ben Bazooka ile i5 6400 arasında kaldım. Artan paramı Bazooka'ya mı yoksa i5 6400 e mi vermeliyim diye sordum. Modlar görüyorsanız daha uygun bir başlık seçerseniz sevinirim

Demem o ki Bazooka'yı alırsam yanına İ3 6100 alacağım
İ5 6400 Alırsam anakart olarak H100M PRO-VD alacağım

Bütçen Max 2100 TL... Değil mi? Peki Vatanbilgisayar'daki faiş fiyatlar ile mi satın alacaksın? Yoksa internette daha ucuza sipariş mi vericeksin? Bunun cevabını ver? Sonra sana seçimine göre Vatan ya da İnternetten en iyi 2100 TL sistemi göndereceğim. Şöyle ikiye ayrıbiliriz.
1- Vatan'dan en iyi 2100 TL Sistem
2- Internet'den en iyi 2100 TL Sistem
Mesela örnek vereyim Vatan'dan alınan 2100 TL Sistem eşittir Internet'den alınan 1900 TL Sisteme

Bütçem 2100 ü azıcık aşabilir onda sorun yok ben herşeyde karar kıldım sadece anakarttan kısıp işlemciye vermenin mantıklı olup olmadığını sordum dediğim gibi
Bazooka'yı alırsam yanına İ3 6100 alacağım
İ5 6400 Alırsam anakart olarak H100M PRO-VD alacağım
Tabi yine de ben kendim önereceğim diyorsan Vatan dan toplayabilirsin çünkü oradan alacağım

Tamam dur biraz üzerinde çalışayım 10-15 dakikaya atarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…