2000 TL Sistem Toplama

Yelda Aslan

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem sabit.
Herhangi bir parça değişimi ile daha fazla performans alabilir miyim?

IMG_20170228_175017_648.JPG

anakart 2133 mhz ram desketlemekte rami bence 2133 mhzlik bi 8 gb ram size yeterli olucaktir islemciyi biraz yukleslebilirsiniz islemci olarak i3 7100 kaby lake 3.90 mhz islemci onerebilirim.

Bu fiyatlarını dolar+KDV şeklinde gösteren sitelere dikkat edin. Ben aynı parçalarla sistem kurarak denedim. Bazı parçaları ucuz tutup bir iki parçadan iki katını geri alıyorlar.Aslında daha pahalı satıyorlar yani.
Sinerji sitesinden topladım. Birçok kişi oradan alışveriş yaptığı için ve hiçbir sıkıntı olmadığı için güvenilir bir site.
anakart 2133 mhz ram desketlemekte rami bence 2133 mhzlik bi 8 gb ram size yeterli olucaktir islemciyi biraz yukleslebilirsiniz islemci olarak i3 7100 kaby lake 3.90 mhz islemci onerebilirim.
Daha fazla bütçem yok ama Intel'in yapacağı indirimden sonra düşünebilirim. RAM konusunda tek modül 8 GB 2133 MHz bulunmakta ama kit RAM daha hızlı ve sorunsuz oluyor ondan tercih ettim. Fiyat farkı da 4 USD ve 1 CL farkı var.

Bu sistemi alabilirsin.
caps-4244.jpg

Daha iyi olacağını düşünüyorum.

İnternetten Vatan, Sinerji, Teknobiyotik, N11, Hepsiburada gibi yerlerden güzelce araştırırsan 2000TL ye çok rahat alırsın.

Alırken tekbir yere bağlı kalırsan daha pahalıya patlar her zaman.

Bir de anakartı alacağın yere Bios Güncellemesini yaptırmalarını söylemek gerek yoksa çalışmaz sistem.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı