Corleone Kilopat Katılım 8 Aralık 2015 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #1 Arkadaşlar ekran kartı konusunda kararsız kaldım bütçeme göre en uygunu bu olur diye düşündüm. Eğer sistemde problem yoksa hafta içi almayı düşünüyorum. Son olarak Micro ATX almam bir problem yaratır mı sistemde? Görüşlerinizi bekliyorum. Dosya Ekleri Skylake Son.png 26,8 KB · Görüntüleme: 454
Arkadaşlar ekran kartı konusunda kararsız kaldım bütçeme göre en uygunu bu olur diye düşündüm. Eğer sistemde problem yoksa hafta içi almayı düşünüyorum. Son olarak Micro ATX almam bir problem yaratır mı sistemde? Görüşlerinizi bekliyorum.
B ByJoKeR3453 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 47 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2015 #2 Bu sistemde iyi ancak şole olsa daha iyi olur. 2150 TL tuttu. Bunu alabilirsin. Üst resim sinerji, alt resim sanaltechdwn toplanmıştır.
Bu sistemde iyi ancak şole olsa daha iyi olur. 2150 TL tuttu. Bunu alabilirsin. Üst resim sinerji, alt resim sanaltechdwn toplanmıştır.