2000 TL smart TV box önerisi

saudae

Hectopat
Yer
Angara
Merhaba televizyonum eski ve smart TV özelliği artık çalışmıyor çoğu film uygulamasını ve tarayıcıdan film izletebilen hızlı olan uzun kullanımda sorun yapmayacak bir cihaza ihtiyacım var. Maksimum 2000TL bütçem var. Yardımcı olursanız sevinirim.

bütçeyi 100 lira daha arttırabilirsen, 2. jenerasyon Mi TV Stick alabilirsin 2100tl olması gerek. öneririm kendimde kullanıyorum.

Next Star Pro 4K tavsiye ederim kendim kullanıyorum gayet memnunum fiyatı 2K civarı bile değil şu an.

Bir arkadaş Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box 2. Nesil önerdi 2.500TL ürün sizce alınırmı ?

Next star Pro 4K tavsiye ederim kendim kullanıyorum gayet memnunum fiyatı 2K civarı bile değil şu an.

Hocam baktımda içime sinmedi.

Next Star Pro 4K tavsiye ederim kendim kullanıyorum gayet memnunum fiyatı 2K civarı bile değil şu an.
ben de bu modeli annemlerin eski televizyonu için almayı düşünüyorum. öncelikli kullanım amacı uydu alıcısı olacak. kasma/donma oluyor mu? bir de uydu alıcısı olarak kullanırken akıllı tv arayüzünden mi seçmeleri gerekecek? yoksa aç-çalıştır mı?

Bildiğim kadarıyla cihazın uydu alıcısı özelliği yok hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…