P Purgatory Kilopat Katılım 13 Ağustos 2017 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #11 DerratiX dedi: Model çokta kaliteli olmasada fiyatına göre hiçte kötü değil. Elinizde patlamaz, üzmez. ama bir P5 kontrolcüsü yok. Genişletmek için tıkla... P5 kontrolcü nedir hocam, internette baktım ama sanırım yazma ömrü mü?
DerratiX dedi: Model çokta kaliteli olmasada fiyatına göre hiçte kötü değil. Elinizde patlamaz, üzmez. ama bir P5 kontrolcüsü yok. Genişletmek için tıkla... P5 kontrolcü nedir hocam, internette baktım ama sanırım yazma ömrü mü?
DerratiX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2.508 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #12 Purgatory dedi: P5 kontrolcü nedir hocam, internette baktım ama sanırım yazma ömrü mü? Genişletmek için tıkla... P5 dediğin modelin ismi hocam. P5'in kontrolcüsü kalitesinde bir kontrolcü yok anlamında. Düz mantık kontrolcüler aktarım hızıyla alakalı.
Purgatory dedi: P5 kontrolcü nedir hocam, internette baktım ama sanırım yazma ömrü mü? Genişletmek için tıkla... P5 dediğin modelin ismi hocam. P5'in kontrolcüsü kalitesinde bir kontrolcü yok anlamında. Düz mantık kontrolcüler aktarım hızıyla alakalı.
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #13 Forumdaki genis ssd rehberinde B+ verilmis modele, gayet yeterli rating. Alınır duruyor.
P Purgatory Kilopat Katılım 13 Ağustos 2017 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #14 DerratiX dedi: P5 dediğin modelin ismi hocam. P5'in kontrolcüsü kalitesinde bir kontrolcü yok anlamında. Düz mantık kontrolcüler aktarım hızıyla alakalı. Genişletmek için tıkla... Bunun ne eksisi olur peki? Maximum dedi: Forumdaki genis ssd rehberinde B+ verilmis modele, gayet yeterli rating. Alınır duruyor. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata alınır mı peki?
DerratiX dedi: P5 dediğin modelin ismi hocam. P5'in kontrolcüsü kalitesinde bir kontrolcü yok anlamında. Düz mantık kontrolcüler aktarım hızıyla alakalı. Genişletmek için tıkla... Bunun ne eksisi olur peki? Maximum dedi: Forumdaki genis ssd rehberinde B+ verilmis modele, gayet yeterli rating. Alınır duruyor. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata alınır mı peki?
DerratiX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2.508 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #15 Purgatory dedi: Bunun ne eksisi olur peki? Bu fiyata alınır mı peki? Genişletmek için tıkla... Bu fiyata alınır. Pek bir eksisi olmaz.
Purgatory dedi: Bunun ne eksisi olur peki? Bu fiyata alınır mı peki? Genişletmek için tıkla... Bu fiyata alınır. Pek bir eksisi olmaz.