kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.415 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #11 Kambur_Kaplumba dedi: Hocam konudan alakasız birkaç forumda g2'nin yonga setleri eski olduğu için her ne kadar DRAM'li bir model olsa da Plus G3'ten geride kaldığı söyleniyor. Yılların G2sine de ihanet etmek istemiyorum ama Plus G3 hakkında yorumlarınız neler. Genişletmek için tıkla... Plus G3 yerine SN5000 ve SN580 daha mantikli olur DRAM'siz alinacaksa. G2 hala daha stabilligini rahatça koruyan bir SSD Windows kurulumunda.
Kambur_Kaplumba dedi: Hocam konudan alakasız birkaç forumda g2'nin yonga setleri eski olduğu için her ne kadar DRAM'li bir model olsa da Plus G3'ten geride kaldığı söyleniyor. Yılların G2sine de ihanet etmek istemiyorum ama Plus G3 hakkında yorumlarınız neler. Genişletmek için tıkla... Plus G3 yerine SN5000 ve SN580 daha mantikli olur DRAM'siz alinacaksa. G2 hala daha stabilligini rahatça koruyan bir SSD Windows kurulumunda.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #12 FehmiDogru.js dedi: Hocam zaten anakartınız gen3 destekli, G3 alsanız da tam performans kullanamazsınız. G2 alın geçin. Genişletmek için tıkla... Anakart değiştireceğim. kxy dedi: Plus G3 yerine SN5000 ve SN580 daha mantikli olur DRAM'siz alinacaksa. G2 hala daha stabilligini rahatça koruyan bir SSD Windows kurulumunda. Genişletmek için tıkla... SN580 bütçeyi aşıyor SN5000 ya da G3 düşünüyorum. Son düzenleme: 12 Temmuz 2025
FehmiDogru.js dedi: Hocam zaten anakartınız gen3 destekli, G3 alsanız da tam performans kullanamazsınız. G2 alın geçin. Genişletmek için tıkla... Anakart değiştireceğim. kxy dedi: Plus G3 yerine SN5000 ve SN580 daha mantikli olur DRAM'siz alinacaksa. G2 hala daha stabilligini rahatça koruyan bir SSD Windows kurulumunda. Genişletmek için tıkla... SN580 bütçeyi aşıyor SN5000 ya da G3 düşünüyorum.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.415 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #13 ZerTV dedi: Anakart değiştireceğim. SN580 bütçeyi aşıyor SN5000 ya da G3 düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... G2 ikisinden de daha iyi olur Windows kurulacagi icin.
ZerTV dedi: Anakart değiştireceğim. SN580 bütçeyi aşıyor SN5000 ya da G3 düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... G2 ikisinden de daha iyi olur Windows kurulacagi icin.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #14 kxy dedi: G2 ikisinden de daha iyi olur Windows kurulacagi icin. Genişletmek için tıkla... Hız olarak G3 daha iyi gibi anlık hız düşmeleri falan benim için dert değil.
kxy dedi: G2 ikisinden de daha iyi olur Windows kurulacagi icin. Genişletmek için tıkla... Hız olarak G3 daha iyi gibi anlık hız düşmeleri falan benim için dert değil.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.415 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #15 ZerTV dedi: Hız olarak G3 daha iyi gibi anlık hız düşmeleri falan benim için dert değil. Genişletmek için tıkla... SSD sadece hızdan oluşmuyor. G2 DRAM oldugu icin stabilligini daha iyi koruyor ve daha uzun omurlu.
ZerTV dedi: Hız olarak G3 daha iyi gibi anlık hız düşmeleri falan benim için dert değil. Genişletmek için tıkla... SSD sadece hızdan oluşmuyor. G2 DRAM oldugu icin stabilligini daha iyi koruyor ve daha uzun omurlu.