2000 TL tablet önerisi

Kesinlikle 1000 daha biriktirip iPad alın.

Hocam evet IPad'de iyi de niye 1000 TL biriktirsin belki ailesi izn vermeyecek tabii kaç yaşında onu bilmemde şu an alıncaksa maximum 300 TL aşabilir diye düşünüyorum.
 
A7'nin işlemcisi S6 Lite'tan daha iyi ve fiyat olarak çok daha uygun.

Evet hocam haklısınız fakat film izleyip web surfing yapmak içinse işlemci o kadar önemli olmaması gerekiyor bence oyun veya montaj yapmıyorsa bataryaya bakılmalı ama evet A7'nin işlemcisi daha iyi.
 
Hocam evet IPad'de iyi de niye 1000 TL biriktirsin belki ailesi izn vermeyecek tabii kaç yaşında onu bilmem de şu an alıncaksa maximum 300 TL aşabilir diye düşünüyorum.
Bütçe sorun değil, babasıyla anlaşıp alacağı için 3000'e de çıkabilir sanırım. Boşuna masraf yapmak yerine kendi kriterlerine göre en iyi ve en uygun tableti arıyor öyle diyeyim. Sadece ders açılacak ve dizi izleyecek, render veya oyun olmayacak.

Aslında laptop istiyordu fakat bu fiyat bandındaki laptoplar pek sağlam gözükmüyor.
 

32 gb iPad bunu alıp depolamadan tasarruf ederse daha iyi olur ama 32 GB az.
 
iPad alınmayacaksa Tab a7 alın. S6 lite’ın ekranı çok kötü. Tab A7’de TFT ama IPS ekran gibi duruyor. Bence iPad alınmayacaksa bütçe aşılmamalı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…