M Maritza Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 30 Ağustos 2021 #1 Merhaba arkadaşlar bu fiyat bandında tablet alacağım şu ürünü beğendim. Daha iyisi alınabilir mi? Yoksa bu fiyata en fazla bu özellik mi olur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2021
Merhaba arkadaşlar bu fiyat bandında tablet alacağım şu ürünü beğendim. Daha iyisi alınabilir mi? Yoksa bu fiyata en fazla bu özellik mi olur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #2 Galaxy TAB A7.
M Maritza Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 30 Ağustos 2021 #3 BigBlackMan dedi: Galaxy Tab A7. Genişletmek için tıkla... Benim paylaştığım sanki bu üründen daha iyi. Bir tek ekran çözünürlüğü daha iyi bunda. Yinede teşekkür ederim.
BigBlackMan dedi: Galaxy Tab A7. Genişletmek için tıkla... Benim paylaştığım sanki bu üründen daha iyi. Bir tek ekran çözünürlüğü daha iyi bunda. Yinede teşekkür ederim.
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #4 Maritza dedi: Benim paylaştığım sanki bu üründen daha iyi. Bir tek ekran çözünürlüğü daha iyi bunda. Yinede teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Kuzenim kullanıyor ve memnun.
Maritza dedi: Benim paylaştığım sanki bu üründen daha iyi. Bir tek ekran çözünürlüğü daha iyi bunda. Yinede teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Kuzenim kullanıyor ve memnun.