2000 TL tablet önerisi

hizlidizel06

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öğrenciyim ders çalışmak, not tutmak, yer yer film de izlemek için bir tablet arıyorum fakat teknolojiden uzak olmayan yeni nesil bir tablet arıyorum. Bütçem 2000 TL'ye kadar çıkabilir.(esneme payı var)

Son düzenleme:
Merhaba öğrenciyim ders çalışmak, not tutmak, yer yer film de izlemek için bir tablet arıyorum fakat teknolojiden uzak olmayan yeni nesil bir tablet arıyorum. Bütçem 2000 TL'ye kadar çıkabilir.(esneme payı var)
Hocam bize aradığınız özellikleri ram,hafıza vs söylerseniz size daha kolay yardımcı olabiliriz

Hocam hafıza çok önemli değil 32 olabilir. Ram 3 ve 4 olursa iyi olur. Kamerası önemli değil
Huawei matepad T10 var 64/4 2600 civarlarında tavsiyem o tarz bir tableti sıfıra almanız yönündedir hiç sahibinden üzerinden 2.el bulaşmayın

Hocam hafıza çok önemli değil 32 olabilir. Ram 3 ve 4 olursa iyi olur. Kamerası önemli değil
2000 üstüne çok çıkmamaya çalıştım fakat bundan daha aşağı 0 tabletler işlevsiz ve işinize yarayacak ölçüde değil bu tablet film izlemek,ders çalışmak not tutmak, film izlemek için gayet yeterli hatta yer kapasitesi olarak farklı uygulamalar yüklemen için de yeterli yeni bir cihaz çıkış tarihi yanlış hatırlamıyorsam 2020-2021 civarı

Son düzenleme:

Teşekkür ederim yardımın için Tab A7 mi alsam diye düşünüyorum T10 daha çok hitap etti kararımı verdim

Teşekkür ederim yardımın için Tab A7 mi alsam diye düşünüyorum T10 daha çok hitap etti kararımı verdim.

Ne demek hocam isterseniz almadan önce YouTube vs. gibi yerlerden videolarını da izleyebilirsiniz Huawei gayet güzel bir markadır bende 3 yıl devirdim Huawei tabletde ama Huawei tabletleri yere düşürmemeye çok dikkat etmelisiniz genellikle Huawei cihazlar diğer segmentteki cihazlara göre daha ince oluyor.

Tab serilerine hiç bulaşma hocam 3000 lira alti tab serilerinin hiçbiri düzgün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…