Tasarım düşünüyorsanız kavisli ekranlar önerilmiyor diye biliyorum. 32 INCH lere çıkınca da 2k falan olması daha iyi olur kanısındayım. En azından 1080p 27 INCH de bile kimine göre pikseller gözüküyor kimine göre rahatsız etmiyor deniliyor. Belki monitörden panelden panele de değişiyor olabilir. Nokta aralığı da önemli diye düşünüyorum.
Anladığım kadarıyla mutlaka 144 HZ ve 1 MS istiyorsunuz ve en az 27 INCH istediğinize göre şu modeller özellik olarak iyi duruyor. Ancak elime geçip kullanma tecrübem olmadı. Sadece fiyat performans özellik olarak iyi duruyor.
2200 civarlarına çıkılırsa tabi farklı modeller olabilir veya o modellerde güzel indirimler olursa farklı ürünler listeye dahil olabilir.
Acer KG271Cbmidpx 27" 1ms 144Hz AMD FREESYNC en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kavisli problem olmaz derseniz ve TN olmasın derseniz VA panel olarak şu olabilir belki.
Acer XZ271Abmiiphzx 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bu monitörde baya iyi duruyor hocam.
AOC 27" C27G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP VA FHD Freesync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C27G1 ITOPYA'da.