2000 TL Telefon Önerisi

AYYILDIZ TİM

Kilopat
Yer
NİĞDE
Daha fazla  
Meslek
JÖH
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi maximum 2000 TL Samsung, iPhone hariç telefon tavsiye eder misiniz? Dipnot: İthalatçı garantili olabilir. Teşekkürler.

Arkadaşlar öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler. Benim kafamdaki telefon Xioami mi note 3 . Bu telefonun tasarımı olsun kamerası olsun hoşuma gidiyor. Nokia 8 i ilk defa duydum performansı olsun dayanıklılığı olsun muhteşem. Sizce bu 2 telefon arasından hangisini alsam?
Teşekkürler...

Arkadaşlar öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler. Benim kafamdaki telefon Xioami mi note 3 . Bu telefonun tasarımı olsun kamerası olsun hoşuma gidiyor. Nokia 8 i ilk defa duydum performansı olsun dayanıklılığı olsun muhteşem. Sizce bu 2 telefon arasından hangisini alsam?
Teşekkürler...
2 cihaz arasından kesinlikle Nokia 8 daha mantıklı bir seçim olacaktır. SD 835 yonga seti SD 660'dan çok daha iyi.
Ayrıca TR garantili olması ayrı bir avantaj.

2 cihaz arasından kesinlikle Nokia 8 daha mantıklı bir seçim olacaktır. SD 835 yonga seti SD 660'dan çok daha iyi.
Ayrıca TR garantili olması ayrı bir avantaj.
Teşekkürler. Nokia 8 de iyi ama tasarımı biraz hoşuma gitmedi. Bana LG G6 daha mantıklı geldi. Hem çerçevesiz tasarım, hemde TR garantili olduğundan bence bu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Teşekkürler. Nokia 8 de iyi ama tasarımı biraz hoşuma gitmedi. Bana LG G6 daha mantıklı geldi. Hem çerçevesiz tasarım, hemde TR garantili olduğundan bence bu. Siz ne düşünüyorsunuz?

G6 2000 TL fiyat bandıyla f/p dengesi en yüksek cihazlardan.
Performans olarak SD 821 bir miktar Nokıa 8 modelinden geri kalıyor. Fakat kamera noktasında G6 daha iyi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı