2000 Tl Telefon onerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

onurhan00

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar;

Ben telefon alacağım. Fakat kararsız kaldım. Diğer forumlarda da sordum. Olumlu bir sonuç alamadım. Arkadaşımda bu siteyi önerdi. İstediğim özellikler ve oyunlarda kasmayacak, donmayacak grafik kartıda yüksek olacak. Belleği de şişirmeyecek bir telefon olacak. Aklımdaki telefonlar Z2 ve G3. Sizce hangisini almalıyım ? Ya da bunlar hariç önerebileceğiniz bir telefon var mı ?

Bütçe: 2000 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de donma kasma yapmaz. İhtiyacını karşılar ikisi de. Hangisini alırsan al memnun kalırsın. G3'ün ekran avantajı var buna karşılık batarya dezavantajı var. Z2'nin de bir sorunu yok.

Arkadaslar ben telefon alicam fakat kararsiz kaldim diger forumlarda da sordum olumlu bi sonuc alamadim arkadasim bu siteyi onerdi arkadaslar istedigim ozellikler oyunlarda uygulamalarda kasmicak donma yapmicak grafik karti yuksek olcak ram sisirmeyecek bi telefon aklimdaki relefonlar z2 ve g3 sizce hangisini almaliym veya onerdiginiz bi telefon
İkisinde de sorun yaşamazsınız. Gidin bir mağazaya iki cihazı da alın elinize karar verin.

LG G3 2.5 Ghz, z2 ise 2.3 Ghz. Ayrıca LG g3'ün ekranı daha güzel. Bence g3 al hem tasarımı da güzel.

Lg G3 de 2.5 ghz işlemci var, doğru ama 2k gibi yüksek çözünürlüklü bir ekranı var bu nedenle performans için Z2 daha mantıklı bir tercih olacaktır.

Bence Z2 almalısın neden dersen kamerası daha iyi ve su geçirmez. ;)

Arkadaslar z2 tuslari flen elinde rahatsizlik olustryo diyolar ne kadar dogru ayrica suyun icine soktuktan sonra hoparlorde boguk ses geliyoms dogru mu ve son olarak telefonun + ozellikleri var mi yani baska neler yapilabilir 32 gb ligi varmidir bu telefonun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı