2000 TL telefon seçimi

alovich

Hectopat
Telefon hakkında maalesef çok bilgim olmadığı için forumlara arkadaşlara sora sora elimde baya fazla seçenek birikti ve ne alacağıma karar veremiyorum. Sizce hangisini almalıyım? (en çok önem verdiğim kısım bataryasının uzun süre dayanması)

4f9e072e-1c6b-4b04-9462-c33bb1309876.jpg
91fece38-5d99-420b-aa5e-b671cfbace35.jpg

+ P20 Lite.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle P20 Lite. P20 ve P20 Pro'dan kısılmış özellikleri sadece kamera ve azıcık işlemci hızı. Buna rağmen fiyat performans açısından kamerası ve hızı oldukça güzel. Arada 1000-2000 TL fark olduğunu da hesaba katarsan. En iyi seçim P20 Lite olacaktır.

Pil ömrü beklentiniz olduğu için Redmi Note 5 almanızı öneririm. Performans, kamera, pil açısından güzel bir telefon fiyatına göre.
P20 ve P20 Pro'dan kısılmış özellikleri sadece kamera ve azıcık işlemci hızı.
Azıcık işlemci hızı dediğin fark Snapdragon 835 ile Snapdragon 625'in farkıyla aynı seviyede. P20 Lite o fiyatta kesinlikle alınmaması gereken bir cihaz.

Pil ömrü beklentiniz olduğu için Redmi Note 5 almanızı öneririm. Performans, kamera, pil açısından güzel bir telefon fiyatına göre.

Azıcık işlemci hızı dediğin fark Snapdragon 835 ile Snapdragon 625'in farkıyla aynı seviyede. P20 Lite o fiyatta kesinlikle alınmaması gereken bir cihaz.
O zaman biraz bütçe yükseltilerek Asus Zenfone 5 alınabilir. Tabii ki P20 Lite'a göre kamerası gözle görülür seviyede daha başarısız.

O zaman biraz bütçe yükseltilerek Asus Zenfone 5 alınabilir. Tabii ki P20 Lite'a göre kamerası gözle görülür seviyede daha başarısız.
Emin misin ? Karşılaştırma videosunu izle derim :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca P20 Lite GPU bakımından karşılaştırmadaki tüm cihazlardan geride (Mate 10 Lite ile aynı GPU'ya sahip ama).

Emin misin ? Karşılaştırma videosunu izle derim :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı videoyu izlemiştim ancak gece çekiminde ve 4K'da daha iyi olabilir ASUS ancak ön kamerada vs. daha iyi bir tık deniyor, bence de öyle. Videoya 11.30'dan göz at.

Aynı videoyu izlemiştim ancak gece çekiminde ve 4K'da daha iyi olabilir ASUS ancak ön kamerada vs. daha iyi bir tık deniyor, bence de öyle. Videoya 11.30'dan göz at.
Evet, ön kamerada P20 Lite daha başarılı. Fakat CPU, GPU, hoparlör, pil yönünde Zenfone 5 daha başarılı. Ama arkadaşa hala Redmi Note 5 önermeye devam ediyorum. @Silinen üye Performans beklentin var ise Nokia 8 veya Mi A2'ye yönelebilirsin. Fakat Mi A2'nin batarya performansı memnun etmeyebilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı