2000 TL teleskop önerisi

gemerekliaslan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, astrofotografiye heveslendim. Dürbünle bir süre gök cisimlerini inceledim. Skywiew programı sayesinde gök cisimlerini takım yıldızları gezegenlerin konumlarını az çok tahmini de olsa görebiliyorum. Ayrıca Google camera sayesinde de dürbün kullanarak güzel fotoğraflar çektim. Bu fotoğralar tabii ki bana güzel geliyor eminim çoğu bakınca belki dalga geçecektir. Bir süredir aklımda olan bir konuydu birçok video izledim birçok yazı okudum ve en sonunda bir teleskop almaya karar verdim. İlk teleskopum beni birkaç sene oyalamalı en azından çünkü amatörlüğüm sürecinde kullanacağım sonraan daha iyi bir şey alayım diyecek bir bütçem yok. Bu konuya ilgili deneyimli arkadaşlardan tavsiyelerini dinlemek istiyorum. Bütçem 2000 lira kadar ne yazık ki. Daha fazlasını önermeyin lütfen. Ve asıl amacım güzel fotoğraflar çekmek. Her türlü öneriye bilgiye açığım. Lütfen görüşlerinizi esirgemeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı