Yakın zamanda televizyon alınacak. Bu bütçede en iyi seçenek hangisidir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yerinizde olsam 1500 TL civarlarına en yüksek çözünürlük ve en büyük ekranlı TV'yi alıp üstüne Mi Box S alırdım.Philips 32PFS5803/62 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart Fiyatı
Philips 32PFS5803/62 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Smart TV'lerin büyük çoğunluğu kısıtlı. Herhangi bir tablet, telefon gibi özgürce dolaşıp istediğin uygulamaları kullanma imkanın olmuyor malesef. Bazı smart özellikli televizyonlarda google bile yok. Youtube, Netflix gibi birkaç uygulama oluyor.Smart TV ve İşletim sistemi hakkında pek bilgim yok. Android Box'ı öğrendim. Smart TV ve Android box arasında sınırlandırma farkları var galiba. Anroid box da bir telefon misali her şeyi yapabiliyorum ve televizyona görüntü yansıyor. Smart TV'de bu sınırlı mı? İlla Netflix izlemem için Smart TV'de para mı vermem gerekli? Tarayıcıdan izleyemiyor muyum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.