2000 TL televizyon önerisi

Bu fiyata Profilo 102 ekran uydulu tv alabilirsiniz. Kalkıp 2000 lira 82 ekran smart tv'lere para vermeye bence gerek yok. Smart özelliği istiyorsanız ilerleyen zamanlarda android box alır takarsınız 300 lira gibi bir fiyata. Profilo televizyonlarda duvar aparatı ve kurulum ücretsiz. İşin güzel tarafı garanti süresi 2 yıl değil 3 yıl.

Smart TV ve İşletim sistemi hakkında pek bilgim yok. Android Box'ı öğrendim. Smart TV ve Android box arasında sınırlandırma farkları var galiba. Anroid box da bir telefon misali her şeyi yapabiliyorum ve televizyona görüntü yansıyor. Smart TV'de bu sınırlı mı? İlla Netflix izlemem için Smart TV'de para mı vermem gerekli? Tarayıcıdan izleyemiyor muyum?

Smart TV ve İşletim sistemi hakkında pek bilgim yok. Android Box'ı öğrendim. Smart TV ve Android box arasında sınırlandırma farkları var galiba. Anroid box da bir telefon misali her şeyi yapabiliyorum ve televizyona görüntü yansıyor. Smart TV'de bu sınırlı mı? İlla Netflix izlemem için Smart TV'de para mı vermem gerekli? Tarayıcıdan izleyemiyor muyum?
Smart TV'lerin büyük çoğunluğu kısıtlı. Herhangi bir tablet, telefon gibi özgürce dolaşıp istediğin uygulamaları kullanma imkanın olmuyor malesef. Bazı smart özellikli televizyonlarda google bile yok. Youtube, Netflix gibi birkaç uygulama oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı