2000 TL Toplama PC Kasası

İtalyanKro

Hectopat
Daha fazla  
Öncellikle İyi Akşamlar, Oyun oynamayı seiyorum fakat kullandığım PC hem ailecek ortak kullanılıyor hem de laptop olduğu için yetersiz kalıyor. Bende bu hobime devam etmek için bi PC toplatmaya karar verdim yazın sonunda 2000 tl biriktirip kasa toplatmak istedim ama donanım bilgim 0'dı bi kaç hafta aralıksız çalıştım birazda arkadaşların yardımıyla bi PC topladım ama işte bi insan baştan kaybeder ya 1 hafta sonra dolar yükelişe geçmişti. 2.29'du 2.90'a çıktı ve PC de yalan oldu zaten laptopa format gerekti kalan bi kaç parça vardı. Ucuz ama iyi onlarda gitti Vatan a gittim bi PC toplamalarını istedim. Ama topladıkları PC çöp sözümana her oyunu açar şuanda napıcağımı bilmiyorum ve çalışıyorum hem bi ayı oruçlu 3 ay çalışıcağım. Bende karşılığını istiyorum ama şuanda napıcağımı cidden bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı