2000 TL Türkçe klavye önerisi

Hairo

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba laptopa harici bir monitör aldım, klavye de gerekiyor. Genellikle oyun icin kullanacağım fakat okulumla alakalı da kullanıma ihtiyaç duyuyorum bu yüzden bazı zamanlarda Türkçe karakterlere de gerek olabiliyor. Numpad kısmını çok kullanmıyorum. Tavsiyeleriniz neler olur?

Hangi klavyeden bahsediyorsunuz hocam?
farketmiyor hocam dizilimler hepsinde standart internet üzerinden türkçe q ve ingilizce q karşılaştırabilirsin dediğim daha iyi anlaşılır bu bütçe doğrultusunda seçim yapabilirsiniz.

Klavyeler bütçe biraz daha artarsa güzel seçenekler burda mevcut

Arkadaşlar merhaba laptopa harici bir monitör aldım, klavye de gerekiyor. Genellikle oyun icin kullanacağım fakat okulumla alakalı da kullanıma ihtiyaç duyuyorum bu yüzden bazı zamanlarda Türkçe karakterlere de gerek olabiliyor. Numpad kısmını çok kullanmıyorum. Tavsiyeleriniz neler olur?
Hocam türkçe düzen kaliteli klavye bulmak zor, genelde ingilizce düzen var ama ingilizce düzen olunca tuşların yeri değişmiyor. Yine türkçe düzene göre kullanıyorsunuz yani, o yüzden çok dert edilecek bir şey değil. Sırf Türkçe düzen olacak diye kalitesiz ürün almayın derim.

Eğer cashbackleri kampanyalarını kullanabileceksen bunu almanı öneririm. 1500-1800 TL arasına gelecek.

Bu konuda anlattım nasıl kullanacağını, eğer kampanyaları kullanamam diyorsan rk 65/75 gibi modeller alabilirsin.

Teşekkür ediyorum ikinize de, kampanya kismini falan okudum inceledim, dediginiz modeli de alabilirim rklar da olabilir biraz daha detayli inceleyecegim. Universitede kodlama vs yaptığımiz icin %60 klavye sıkıntı çıkartır ama numpad hiç ihtiyacım olmadı. Olursa da laptop klavyesinden falan hallederim bi sekilde.

Hocam Türkçe düzen kaliteli klavye bulmak zor, genelde İngilizce düzen var ama İngilizce düzen olunca tuşların yeri değişmiyor. Yine Türkçe düzene göre kullanıyorsunuz yani, o yüzden çok dert edilecek bir şey değil. Sırf Türkçe düzen olacak diye kalitesiz ürün almayın derim.

Eğer cashbackleri kampanyalarını kullanabileceksen bunu almanı öneririm. 1500-1800 TL arasına gelecek.

Bu konuda anlattım nasıl kullanacağını, eğer kampanyaları kullanamam diyorsan rk 65/75 gibi modeller alabilirsin.

Hocam bu kimlik dogrulamada falan cok fazla bilgi istiyor, herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum ikinize de, kampanya kismini falan okudum inceledim, dediginiz modeli de alabilirim rklar da olabilir biraz daha detayli inceleyecegim. Universitede kodlama vs yaptığımiz icin %60 klavye sıkıntı çıkartır ama numpad hiç ihtiyacım olmadı. Olursa da laptop klavyesinden falan hallederim bi sekilde.

Hocam bu kimlik dogrulamada falan cok fazla bilgi istiyor, herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
Savunma sanayide falan calisma ihtimalim var 400 lira indirim kazanacagiz diye bir sey olmasin.
amazon iyzico ile türkiyeden ödeme alıyor herhangi bir sorun olmuor ben de gaming genden monitör aldım gayet güvenli alışverişti

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı