Pro oyuncu 11 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #1 Selam 2000 TL bütçe ile alınabilecek. Smart TV. Wi-Fi ve Bluetooth. Kendinden uydulu. 42 inç ve altı. Olan bir TV arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2021
Selam 2000 TL bütçe ile alınabilecek. Smart TV. Wi-Fi ve Bluetooth. Kendinden uydulu. 42 inç ve altı. Olan bir TV arıyorum.
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.505 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #2 Pro oyuncu 11 dedi: Selam 2000 TL bütçe ile alınabilecek. Smart TV. Wi-Fi ve Bluetooth. Kendinden uydulu. 42 inç ve altı. Olan bir TV arıyorum. Genişletmek için tıkla... Önereceğim bir cihaz var fakat bluetooth yok, usbden bluetooth kullanmaya çalışılabilir. Ben yine de atayım:Hi Level HL39DAL13 39'' HD Android Smart Uydu Alıcılı TV Yusuf Halil Sağaz dedi: Önereceğim bir cihaz var fakat bluetooth yok, usbden bluetooth kullanmaya çalışılabilir. Ben yine de atayım:Hi Level HL39DAL13 39'' HD Android Smart Uydu Alıcılı TV Genişletmek için tıkla... Tam olarak bu cihaz değildi kullandığım ama marka aynı özellik aynı.
Pro oyuncu 11 dedi: Selam 2000 TL bütçe ile alınabilecek. Smart TV. Wi-Fi ve Bluetooth. Kendinden uydulu. 42 inç ve altı. Olan bir TV arıyorum. Genişletmek için tıkla... Önereceğim bir cihaz var fakat bluetooth yok, usbden bluetooth kullanmaya çalışılabilir. Ben yine de atayım:Hi Level HL39DAL13 39'' HD Android Smart Uydu Alıcılı TV Yusuf Halil Sağaz dedi: Önereceğim bir cihaz var fakat bluetooth yok, usbden bluetooth kullanmaya çalışılabilir. Ben yine de atayım:Hi Level HL39DAL13 39'' HD Android Smart Uydu Alıcılı TV Genişletmek için tıkla... Tam olarak bu cihaz değildi kullandığım ama marka aynı özellik aynı.