2000 TL üzeri klavye ve mouse önerisi

Daha fazla  
Önceki tam boy klavyem (mekanik değildi) ile Philips G314 mouse’u uzun süre kullandım; her ikisi de artık yıprandı ayrıca space tuşu çalışmaz hale geldi, mouse da ömrünü tamamlamak üzere. Kısa süre içinde yeni klavye ve mouse alacağım. Mekanik veya membran fark etmez; klavye dayanıklı ve uzun ömürlü, mouse ise en az 3–4 yıl sorunsuz kullanılabilecek kalitede olmalı. Bütçem minimum 2000₺, abartı olmayan ölçüde artırabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayrı ayrı 2 bin TL mi yoksa toplam mı 2000 TL.

Bütçe biraz artarsa R1 ve Machenike K500B

Hocam, söylediğiniz klavyenin stoklarını bulamadım baktığınız siteden doğrudan link atabilir misiniz? Ayrıca, VXE R1 Mouse'tan bahsetmiştiniz sanırım ancak daha önce Bluetooth'lu mouse kullanmadım. Bağlantısı nasıl oluyor? USB Bluetooth adaptörle mi bağlanıyor yoksa bilgisayarın dahili Bluetooth özelliği olması mı gerekiyor?

Bluetooth özelliği de var ama USB çıkıyor zaten kutu içerisinden, haklısınız stokta kalmamış sanırım ürün

Bluetooth özelliği de var ama USB çıkıyor zaten kutu içerisinden, haklısınız stokta kalmamış sanırım ürün
Peki başka bir Klavye öneriniz var mı hocam? %100 Klavyeleri daha çok tercih ediyorum çünkü numpad’i ses atma / voice pad olarak kullanıyorum -+/* gibi tuşlar benim için çok kullanışlı. Numpad olmayan klavyeler de olabilir ama numpad varsa tercih önceliğim olur. Bütçem 3.600 ₺’yi aşmamalı, makul ölçüde artabilir ama bu üst sınırım. Ayrıca fare olarak daha önce hiç duymadım önerdiğiniz VXE R1'i uzun süre sıkıntı çıkarmadan kullanabiliceğim bir faremi?

Uzun süredir aktif olarak kullanıyorum hatta forumdaki birçok kullanıcı kullanıyor önceki açtığım konulara bakarsan bulabilirsin, klavye için hemen bir bakayım atayım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…