Arkadaşlar ben bir sistem topladım, Vatan Bilgisayar'dan sizin de konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. İleriye dönük bir şey olsun istedim, başlıkta da belirttiğim gibi maximum 2000 TL.
Arkadaşlar ben bir sistem topladım, Vatan Bilgisayar'dan sizin de konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. İleriye dönük bir şey olsun istedim, başlıkta da belirttiğim gibi maximum 2000 TL.
Sistem gayet güzel ama değişmesi gereken şeyler var.
Xigmatek kasayı değiştirin. Zalman Z3 Plus alın. Güç kaynağı olarak da Corsai builder 450 watt öneriyorum.
Bir de ne yapın yapın o sisteme birde GTX 960 kondurun.
eğer uzun yıllar dayansın istiyorsan intel işlemciyi sakın bırakma, anakartını msiın yeni modelleri ile güncelle onlar military class 5 yani askeri sınıf bileşenler onlarla baya idare edersin, arkadaşların dediği gibi gtx 960 kondur 1 adet ve kasanı daha iyi bir kasa ile değiştir ya coolermaster kasalara bak ya da zalman zX seri kasalara bak bana göre en iyisi zalman z11 ama ondansa f/p istiyorsan zalman z3 kullan derim umarım işine yarar bu yazdıklarım