2000 TL ve altına kulak içi Bluetooth kulaklık önerisi

isra2002

Decapat
Katılım
7 Nisan 2022
Mesajlar
192
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çok iyi bu kulaklık, bunu kaçırma dediğiniz bir kulaklık varsa 2500'e kadar çıkabilirim.
Telefon modeli = Realme GT2
 
O fiyatlarda Edifier w240tn ile yarışabilecek bir model yok. Hem Bluetooth 5.3. Samsung buds2den uzak durmanı tavsiye ederim. JBL zaten çöp. NB2 pro çok eski 5.0 ve ses karakteri w240tn kadar iyi değil. Şu an ses karakteri farklılığı ile seni eğlendirecek kulaklık Edifier w240tn alıp uygulamadan dinamik ayara getireceksin ve transa geçeceksin. Diğerlerinin 700-800tlye alacağın QCYden bi fakları yok pek. Sadece momentum 3 falan w240tnden daha iyi.
 

O fiyatlarda edifier W240TN ile yarışabilecek bir model yok. Hem Bluetooth 5.3. Samsung Buds 2'den uzak durmanı tavsiye ederim. JBL zaten çöp. NB2 Pro çok eski 5.0 ve ses karakteri W240TN kadar iyi değil. Şu an ses karakteri farklılığı ile seni eğlendirecek kulaklık edifier W240TN alıp uygulamadan dinamik ayara getireceksin ve transa geçeceksin. Diğerlerinin 700-800TL'ye alacağın QCY'den bir fakları yok pek. Sadece momentum 3 falan W240TN'den daha iyi.

Edifier modelleri için dışarıya çok ses veriyor diyorlar yorumlarına baktım biraz sizler kullanıyor musunuz? Öyle bir problem var mı?
 
Edifier modelleri için dışarıya çok ses veriyor diyorlar yorumlarına baktım biraz sizler kullanıyor musunuz? Öyle bir problem var mı?
3 yıldır kullanıyorum ve dışarı ses verme konusunda çok hassas biriyim. Ses %70 gibi bi değerin altında neredeyse hiç vermiyor ses. %100 yaparsanız illaki biraz veriyor.
 
Dışarı sesi sadece kulaküstüler ve silikonsuzlar verir. En çok da open-back dediğimiz arkası açık kulaklıklar verir. Arkası açık bazı silikonlular var bir de onlar nadir. Kulakiçi silikonlu kulaklığın dışarı verdiği sesi bırakın otobüste duymayı sessiz bi ofis ortamında bile birinin duyması zordur. Ortamın çok sessiz olması ve sesi kulağınıza zarar verecek duyma kaybı yapacak zararlı seviyede tutmanız gerekir. Eğer in cin top atılan saçma sapan terkedilmiş bir iş hanında ücra bir ofiste iki kişi aynı ofiste aşırı derece sesiz bir ortamda çalışırken kullanmayı düşünmüyorsanız bu kulaklık alırken sizin düşüneceğiniz en son şeydir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı