My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.761 Çözümler 2 Dün 20:26 #1 Bir süre önce One Blade almıştım ve bozuldu, uzun ömürlü ve kaliteli bir ürün arıyorum.
xrking Kilopat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 456 Çözümler 1 Dün 20:37 #2 powertech aldım 500 liramıydı neydi bi kaç gün önce. Jilet gibi on numara canavar tavsiye ederim. Sakalı falanda güzel alıyor
powertech aldım 500 liramıydı neydi bi kaç gün önce. Jilet gibi on numara canavar tavsiye ederim. Sakalı falanda güzel alıyor
McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 708 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:59 #3 My Funny Valentine dedi: Bir süre önce One Blade almıştım ve bozuldu, uzun ömürlü ve kaliteli bir ürün arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende oneblade alcaktim. Onermezmisiniz? xrking dedi: powertech aldım 500 liramıydı neydi bi kaç gün önce. Jilet gibi on numara canavar tavsiye ederim. Sakalı falanda güzel alıyor Genişletmek için tıkla... Hangi model?
My Funny Valentine dedi: Bir süre önce One Blade almıştım ve bozuldu, uzun ömürlü ve kaliteli bir ürün arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende oneblade alcaktim. Onermezmisiniz? xrking dedi: powertech aldım 500 liramıydı neydi bi kaç gün önce. Jilet gibi on numara canavar tavsiye ederim. Sakalı falanda güzel alıyor Genişletmek için tıkla... Hangi model?
xrking Kilopat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 456 Çözümler 1 Dün 21:42 #4 @McSoren Powertec TR-1515 Lazer-Epilasyon Öncesi Tüm Vücut Tıraş Makinesi Sakal-Ense-Vücut
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.761 Çözümler 2 Dün 22:01 #5 McSoren dedi: Bende oneblade alacaktim. Onermez misiniz? Hangi model? Genişletmek için tıkla... Benim çok sakalım yok o yüzden yüz performansı için bir şey diyemem ama bacak kıllarımı alırkenki performansı çok kötüydü ve 1 senede falan bozuldu, şu anda çalışmıyor.
McSoren dedi: Bende oneblade alacaktim. Onermez misiniz? Hangi model? Genişletmek için tıkla... Benim çok sakalım yok o yüzden yüz performansı için bir şey diyemem ama bacak kıllarımı alırkenki performansı çok kötüydü ve 1 senede falan bozuldu, şu anda çalışmıyor.