2000 TL Wireless mouse önerisi

Bütçe
2000

2 link attım dostum Amazon linkine baktın mı? Attığın fare palm tutuşa uygun değil.

2 link attım dostum Amazon linkine baktın mı? Attığın fare palm tutuşa uygun değil.

Peki claw tutuşa sahip birisi için hangisini önerirsiniz?

Ayrıca öneriniz için teşekkürler. İlk linktekini kendime claw için önereceğinizi de arkadaşıma alacağım.

Tam olarak uygun olmasada palm kullanıcıları kullanabilir, hybrid bir shape.

Peki claw tutuşa sahip birisi için hangisini önerirsiniz?

Ayrıca öneriniz için teşekkürler. İlk linktekini kendime claw için önereceğinizi de arkadaşıma alacağım.
VXE R1 Pro veya Pro Max, Wrait’te satılıyor. Claw için muazzam bir shape.

Tam olarak uygun olmasa da palm kullanıcıları kullanabilir, hybrid bir shape.

Vxe R1 Pro veya Pro Max, Wrait'te satılıyor. Claw için muazzam bir shape.

Peki ben Dragonfly F1 Pro mu almalıyım yoksa Glorious Model D Pro mu?

Peki ben Dragonfly F1 Pro mu almalıyım yoksa Glorious Model D Pro mu?
Glorius modelleriyle ilgilenmiyorum ama galiba kaliteliler. Önceki kullandığınız mouse a alıştıysanız şunu söyleyebilirim. Önceki mouseunuz ergo ise Glorius daha iyi olur ama eğer symetrical ise F1de daha rahat edersiniz.

Önceki farem ise Bloody A90 ve epey eskidi. Sanırım daha ergonomik bir model. Fakat F1 Pro oldukça övülüyor. Benim de tutuşum ne tam palm ne tam claw ve bu sebeple hybrid dediğiniz durum hoşuma gitti.

Önceki farem ise Bloody A90 ve epey eskidi. Sanırım daha ergonomik bir model. Fakat F1 Pro oldukça övülüyor. Benim de tutuşum ne tam palm ne tam claw ve bu sebeple hybrid dediğiniz durum hoşuma gitti.

O zaman kesin F1 Pro alın. Shape’i Logitech GPX gibi safe, şikayetçi olacağınızı zannetmem. Almadan önce Swarcow’un inceleme videosunu izleyip emin olun, ayrıca SWAR50 kodunu kullanarak 50 TL indirim kazanın.

O zaman kesin F1 Pro alın. Shape'i Logitech gpx gibi safe, şikayetçi olacağınızı zannetmem. Almadan önce Swarcow'un inceleme videosunu izleyip emin olun, ayrıca swar50 kodunu kullanarak 50 TL indirim kazanın.

Peki bu F1 serisinin ne kadar sürede şarjının dolduğu hakkında bilginiz var mı? Dolum çok uzun sürer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…