2000 TL Yüksek Hz'li monitör önerisi

umutcan2444

Kilopat
Selamlar 2000 TL'ye 144 ve üstü monitör arıyorum. Kafam çok karıştı, ilk önce Monster baktım. Ghosting varmış kronik olarak. İnternetten Acer'in bir ürününe baktım onda da ghosting varmış. Sizden 144 Hz ve üstü monitör önerisi bekliyorum. Bir de şu monitörün şöyle eksisi var şöyle artısı var diye yazarsanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar 2000 TL'ye 144 ve üstü monitör arıyorum. Kafam çok karıştı, ilk önce Monster baktım. Ghosting varmış kronik olarak. İnternetten Acer'in bir ürününe baktım onda da ghosting varmış. Sizden 144 Hz ve üstü monitör önerisi bekliyorum. Bir de şu monitörün şöyle eksisi var şöyle artısı var diye yazarsanız sevinirim
Sorunu varmı bilmiyorum

Son düzenleme:
2K:

1080:

2K 75 Hz : /

VA panele sahip monitörlerin hepsinde ufak da olsa ghosting vardır. Bu panelden kaynaklı bir şey.
Ben 4 aydır Monster Aryond kullanıyorum. Memnunum. Ama 27" bana bir tık büyük geldi.

Size tavsiyem 1MS GtG tepkime hızına sahip IPS panelli bu monitördür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı