%100 olmayınca elime oturmadığını hissediyorum. Ondan dolayı tercihim o yönden G918 bir Youtuber kullanırken farkettim ve gayet güzel olduğunu söylüyordu.![]()
Adata XPG Summoner SUMMONER5A-BKCTR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Summoner SUMMONER5A-BKCTR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Summoner SUMMONER5A-BKCTR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Beyaz kaliteli bir klavye bulmanız o bütçeye zor. Eğer %100 alma zorunluluğu kalkarsa Kemove K61 ya da K68 bakın.
%100 olmayınca elime oturmadığını hissediyorum. Ondan dolayı tercihim o yönden G918 bir Youtuber kullanırken farkettim ve gayet güzel olduğunu söylüyordu.
Vigor GK30 gibi bir seçenek kaldı o zaman.Switchi kalitesiz. O bahsettiğiniz Youtuber zaten sponsor alıyor.
Ayrıca PCB'sinden de pek bir şey beklememek lazım. O da kalitesiz.
1000TL'yi membran bir klavyeye vermek saçma olur hocam. Mekanik ve membran arasında hissedilecek düzeyde gecikme farkı var. TKL klavyelere bakabilirsiniz amazondan. Sadece numpad yok. İsterseniz önerebiliriz.Vigor GK30 gibi bir seçenek kaldı o zaman.
2. elden temiz bulunabilirse alınabilir. 2. elden Durgod K310'da bakılabilir aslında. 2500TL bütçesine çıkılırsa yurtdışından alınabilecek fiyatının hakkını veren TKL klavyeler var zaten.%100 istiyorsanız ben furylevel Y1 kullanıyorum hocam Huano gibi iyi sayılır bir Switch kullanıyor. Kasası gri ama kasası çıkabiliyor ve yedek tuşlarla geliyor yani ister siyah ister beyaz keycaps kullanabiliyorsunuz ama klavye biraz ağır haberiniz olsun.
2. elden temiz bulunabilirse alınabilir. 2. elden durgod K310'da bakılabilir aslında. 2500TL bütçesine çıkılırsa yurt dışından alınabilecek fiyatının hakkını veren TKL klavyeler var zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.