2000 TL'ye %100 beyaz klavye önerisi

Drozvenn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar RGB aydınlatması güzel olan TKL olmayan bir klavye arıyorum. Aklımda Game booster G918 ve MSI Vigor GK30 combo white var. Daha iyi önerileriniz var mıdır?

Beyaz kaliteli bir klavye bulmanız o bütçeye zor. Eğer %100 alma zorunluluğu kalkarsa Kemove K61 ya da K68 bakın.

Bu fiyat bandında %100 klavye olarak çok bir seçeneğiniz yok hocam. Gamebooster, Rampage, Gamepower gibi klavyelere yönelmeyin. Bir de GK30 saçma olur bu fiyata membran alınmaz.

Beyaz kaliteli bir klavye bulmanız o bütçeye zor. Eğer %100 alma zorunluluğu kalkarsa Kemove K61 ya da K68 bakın.
%100 olmayınca elime oturmadığını hissediyorum. Ondan dolayı tercihim o yönden G918 bir Youtuber kullanırken farkettim ve gayet güzel olduğunu söylüyordu.

%100 olmayınca elime oturmadığını hissediyorum. Ondan dolayı tercihim o yönden G918 bir Youtuber kullanırken farkettim ve gayet güzel olduğunu söylüyordu.

Switchi kalitesiz. O bahsettiğiniz Youtuber zaten sponsor alıyor.

Ayrıca PCB'sinden de pek bir şey beklememek lazım. O da kalitesiz.

%100 istiyorsanız ben furylevel Y1 kullanıyorum hocam Huano gibi iyi sayılır bir Switch kullanıyor. Kasası gri ama kasası çıkabiliyor ve yedek tuşlarla geliyor yani ister siyah ister beyaz keycaps kullanabiliyorsunuz ama klavye biraz ağır haberiniz olsun.

%100 istiyorsanız ben furylevel Y1 kullanıyorum hocam Huano gibi iyi sayılır bir Switch kullanıyor. Kasası gri ama kasası çıkabiliyor ve yedek tuşlarla geliyor yani ister siyah ister beyaz keycaps kullanabiliyorsunuz ama klavye biraz ağır haberiniz olsun.
2. elden temiz bulunabilirse alınabilir. 2. elden Durgod K310'da bakılabilir aslında. 2500TL bütçesine çıkılırsa yurtdışından alınabilecek fiyatının hakkını veren TKL klavyeler var zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı