2000 TL'ye 100 Mbps internet için Router önerisi

Arıcan

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, 100 Mbps internet kullanmaktayım ve modemim Zxhn H298a v1.0. masaüstü bilgisayarım ile modeme Ethernet kablosu ile bağlı fakat ben laptop almayı planlıyorum. Laptopa kablo çektirmek istesem bir tane daha 10 metre bir Ethernet kablosu almam gerekecek ve bu da kablo karmaşasına sebep olacak. Hem de odamda PlayStation bulunmakta ve bunu da kablo ile bağlatmayı düşünüyorum. Wi-Fi kullanmamamın sebebi oyun indirirken internet hızı çok dalgalanıyor ve düşük hızlar almaktayım. Ayrıca oturma odasındaki televizyon modeme uzaklığından dolayı iyi çekmiyor ve rahatça film izleyemiyoruz. Bundan dolayı bilgisayarın bulunduğu yere bir router şart. Modem ve router arasını Ethernet ile bağlayıp laptop, masaüstü ve PlayStation'umu Router'e kablo ile bağlayıp uzun kablolar ile uğraşmak istemiyorum.

Bu dediklerime uygun bir 2.000 TL bütçeli bir router önerir misiniz?
Aşağıda kısaca modem ile odamın krokisini verdim. (Kırmızı çizgi Ethernet kablosu.)

Dosya Ekleri

• 1701700875817.png
    36,3 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…