3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Temmuz 2022 #11 Victoria Louise dedi: İki kez ViewSonic monitör kullandım. Biri VA diğeri IPS paneldi, ikisinde de ghosting ve ışık sızması vardı. Modelleri aklımda değil ama VA olan Curved 144Hz, diğeri de 60 Hz 2K düz ekrandı. Şimdi LG UltraGear 24GN650-B kullanıyorum ve çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Bende 5 LG modeli kullandım hiçbirinden memnun kalmadım. Noirr dedi: Bende o LG modeline yöneliyordum ama son 2 ayda fiyatı 2500 TL'den neredeyse 4000 TL'ye çıktı. Genişletmek için tıkla... LG sakın ola almayın servis noktaları tamami ile rezalet.
Victoria Louise dedi: İki kez ViewSonic monitör kullandım. Biri VA diğeri IPS paneldi, ikisinde de ghosting ve ışık sızması vardı. Modelleri aklımda değil ama VA olan Curved 144Hz, diğeri de 60 Hz 2K düz ekrandı. Şimdi LG UltraGear 24GN650-B kullanıyorum ve çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Bende 5 LG modeli kullandım hiçbirinden memnun kalmadım. Noirr dedi: Bende o LG modeline yöneliyordum ama son 2 ayda fiyatı 2500 TL'den neredeyse 4000 TL'ye çıktı. Genişletmek için tıkla... LG sakın ola almayın servis noktaları tamami ile rezalet.
Noirr Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #12 Silinen üye dedi: Öneri iyi bir öneri alınır bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum var bu monitör HDMI veya DisplayPort kablosu ile geliyor mu?
Silinen üye dedi: Öneri iyi bir öneri alınır bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum var bu monitör HDMI veya DisplayPort kablosu ile geliyor mu?
Siodhach Kilopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 297 Çözümler 4 29 Temmuz 2022 #13 Noirr dedi: Hocam bir sorum var bu monitör HDMI veya DisplayPort kablosu ile geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hdmi ile geliyor diye biliyorum. 144hz 1080p olduğu için zaten öyle gelmeside normal.
Noirr dedi: Hocam bir sorum var bu monitör HDMI veya DisplayPort kablosu ile geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hdmi ile geliyor diye biliyorum. 144hz 1080p olduğu için zaten öyle gelmeside normal.