2000 TL'ye 2. el dizüstü önerisi

Şebelebettin

Centipat
Herkese merhabalar. Şimdi zar zor 2K para biriktirdim ama bilgisayardan da anlamıyorum, o yüzden paramı gidip çöpe atmak istemiyorum. Bilgisayar almaktaki asıl amacım eşimin ders çalışması ama ben de başına oturduğum zaman en azından bir PUBG Mobile oynayabilmek isterim rahat bir şekilde, ayrıca ufak tefek montaj işleri öğrenmek istiyorum. Bu demek değildir ki YouTube falan video render yapacağım, öyle değil, sadece bu işi öğrenmek istediğim için ufak programlarla temel seviyede mantığını anlamak için bunları yapabileceğim bir bilgisayar almak istiyorum. Önerisi olan var mı?

O bütçe ile o istediklerinizi yerine getirecek bilgisayar zor hocam. PUBG mobile akıcı bir oyun için sağlam donanım şart. Emülatör sorunlu çünkü. i5 8250u+Radeon 530+Samsung 860 Evo+8 GB RAM laptopumda 25-30 FPS zor alıyorum 1080p'de Montaj işleri render işleri de iyi bir ekran kartı ve RAM ister. Yani minimum 4-5k şart (4 2. el minimum bütçe) Masaüstü düşünürseniz 3000₺ bandında güzel bir sistem oluşturulabilir bir ihtimal. Monitör klavye mouse hoparlör dahil 3300₺ bandında toplayabilirim. Altı gerçekten üzer sizi.

Dipnot: Basit çaplı da olsa Render için yeterli olmayacağını ve PUBG mobile için yetersiz kalabileceğini düşünsem de bütçenizi biraz daha zorlayıp bunu 0 alın(masaüstü tavsiyemdir ama almayı düşünmüyorsanız):

Son düzenleme:
Valla bilmiyorum eşim ders çalışmayacak olsa düşünürdüm masaüstü ama 1. Planda o olduğu için kendime göre plan yapmıyorum benim işimi görmeyecekse de sadece onun işini görsün der youtube çalıştıran internete sorunsuz girebilen Bi pc daha uygun fiyatlı yeter bana teşekkürler yine de bilgilendirmen için.

Oyun elendiyse; 8GB RAMli Thinkpad T440P ya da HP Probook 640 G1'in sonu M ile biten i5li modelleri en düşük 1400 civarına bulunur. Evde kullanılacaksa bunlar öncelikli önerim.

Daha hafif, daha şık ama belirgin derece daha zayıf olarak HP Elitebook 840 G1 1300 civarına bulunur. Elitebook'a benzer Thinkpad T440 da düşünülebilir. Gerçi her durumda dördü de beklentileri rahatlıkla karşılar.

8GB RAM ve SSDli şekilde kullanın. HDDli satılan bir ürünü bence HDD hariç şekilde alman daha iyi olur, HDDler zaten gidicidir, boşuna para vermemiş olursun. SSD'yi de netten alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…