2000 TL'ye alınabilecek ışıklı ve numpadli klavye önerisi

Sancak1

Femtopat
Daha fazla  
Hayırlı günleriniz olmasını dilerim arkadaşlar. Ben 1500 TL civarı (2000'e kadar yolu var) bir ışıklı, membran klavye istiyorum. Yazılım ile uğraşacağım ama arada CS:GO gibi FPS oyunda oynarım. Onun için bir klavye önerir misiniz? Harflerinin okunabilir olması benim için önemli. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Klavye kablolu olması benim için problem değil kablolu olabilir.

Membran olması zorunlu mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnceleme videoları burada mevcut. Switchleri beğenmezsen hotswap sayesinde yeni switch alarak kolayca değiştirebilirsin.

Hocam mekanik istemiyorum mekanik olmayanda membran oluyor diye biliyorum

Bir de Türkiye'nin içinden alabileceğim bir klavye istiyorum. Temu falan kullanmak istemiyorum. Ve alacağım klavyenin dayanaıklı olması iyi olur yaklaşık 3-4 sene kullanmam gerek

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...switch-kablolu-oyuncu-si-fiyati,82946290.html şu an böyle bir şey buldum sizce nasıl

Kronik sorunlu. Leş ürün. İlla membran istiyorsan Aula S99 al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı