Hayırlı günleriniz olmasını dilerim arkadaşlar. Ben 1500 TL civarı (2000'e kadar yolu var) bir ışıklı, membran klavye istiyorum. Yazılım ile uğraşacağım ama arada CS:GO gibi FPS oyunda oynarım. Onun için bir klavye önerir misiniz? Harflerinin okunabilir olması benim için önemli. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Klavye kablolu olması benim için problem değil kablolu olabilir.
Machenike K600-B100 Lite Red Switch mekanik klavye, kablolu bağlantısı ve RGB ışıklandırmasıyla gaming performansınızı artırır. Şık siyah tasarımı ve sessiz tuşlarıyla fark yaratır. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!
gank.com.tr
Membran olması zorunlu mu?
İnceleme videoları burada mevcut. Switchleri beğenmezsen hotswap sayesinde yeni switch alarak kolayca değiştirebilirsin.
hocam mekanik istemiyorum mekanik olmayanda membran oluyor diye biliyorum
bide türkiyenin içinden alabileceğim bir klavye istiyorum. temu falan kullanmak istemiyorum. ve alacağım klavyenin dayanaıklı olması iyi olur yaklaşık 3-4 sene kullanmam gerek
Hocam mekanik istemiyorum mekanik olmayanda membran oluyor diye biliyorum
Bir de Türkiye'nin içinden alabileceğim bir klavye istiyorum. Temu falan kullanmak istemiyorum. Ve alacağım klavyenin dayanaıklı olması iyi olur yaklaşık 3-4 sene kullanmam gerek