İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 25 Mart 2021 #11 BenGürkan dedi: Çalışmasını mı bekliyordunuz? Genişletmek için tıkla... xXxX_babapro_XxXx dedi: Sizi kandırmışlar, maalesef dolandırılmışsınız. Sıcak bir kahve için. Genişletmek için tıkla... Konu "Mizah ve Eğlence" bölümünde arkadaşlar.
BenGürkan dedi: Çalışmasını mı bekliyordunuz? Genişletmek için tıkla... xXxX_babapro_XxXx dedi: Sizi kandırmışlar, maalesef dolandırılmışsınız. Sıcak bir kahve için. Genişletmek için tıkla... Konu "Mizah ve Eğlence" bölümünde arkadaşlar.
BenGürkan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 1 Yer Astroworld 25 Mart 2021 #12 İbrahim Gürel dedi: Konu "Mizah ve Eğlence" bölümünde arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Ben de ciddi cevap vermedim?
İbrahim Gürel dedi: Konu "Mizah ve Eğlence" bölümünde arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Ben de ciddi cevap vermedim?
xXxX_babapro_XxXx Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #13 İbrahim Gürel dedi: Konu "Mizah ve Eğlence" bölümünde arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... O ne demek? Kafam basmıyor da.
İbrahim Gürel dedi: Konu "Mizah ve Eğlence" bölümünde arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... O ne demek? Kafam basmıyor da.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 25 Mart 2021 #14 xXxX_babapro_XxXx dedi: O ne demek? Kafam basmıyor da. Genişletmek için tıkla... Bence yiyiliyor.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 25 Mart 2021 #15 BenGürkan dedi: Ben de ciddi cevap vermedim? Genişletmek için tıkla... Hayır gayet de ciddi bir cevaptı. BenGürkan dedi: Çalışmasını mı bekliyordunuz? Genişletmek için tıkla... xXxX_babapro_XxXx dedi: O ne demek? Kafam basmıyor da. Genişletmek için tıkla... Hocam güya "Mizah ve eğlence" ama işte mizah infazı daha doğru bence.
BenGürkan dedi: Ben de ciddi cevap vermedim? Genişletmek için tıkla... Hayır gayet de ciddi bir cevaptı. BenGürkan dedi: Çalışmasını mı bekliyordunuz? Genişletmek için tıkla... xXxX_babapro_XxXx dedi: O ne demek? Kafam basmıyor da. Genişletmek için tıkla... Hocam güya "Mizah ve eğlence" ama işte mizah infazı daha doğru bence.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #16 ZeroTw02 dedi: Adam bana 3070 verdi, 2000 TL'ye aldım. Teknolojiden de pek anlamam ama çalışmıyor. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 940015 Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlar gerçek sanmış değil arkadaşlar troll
ZeroTw02 dedi: Adam bana 3070 verdi, 2000 TL'ye aldım. Teknolojiden de pek anlamam ama çalışmıyor. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 940015 Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlar gerçek sanmış değil arkadaşlar troll
BenGürkan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 1 Yer Astroworld 25 Mart 2021 #17 İbrahim Gürel dedi: Hayır gayet de ciddi bir cevaptı. Genişletmek için tıkla... Benden iyi mi bileceksin ne anlamda dediğimi?
İbrahim Gürel dedi: Hayır gayet de ciddi bir cevaptı. Genişletmek için tıkla... Benden iyi mi bileceksin ne anlamda dediğimi?
K Kranovar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.710 Çözümler 1 Yer Antartika 25 Mart 2021 #18 xXxX_babapro_XxXx dedi: Sizi kandırmışlar, maalesef dolandırılmışsınız. Sıcak bir kahve için. Genişletmek için tıkla... Kartı arkadaşa ben sattım kattiyen kabul etmiyorum iftiranızı. Ben ekmeğini kovalayan bir garibim sadece.
xXxX_babapro_XxXx dedi: Sizi kandırmışlar, maalesef dolandırılmışsınız. Sıcak bir kahve için. Genişletmek için tıkla... Kartı arkadaşa ben sattım kattiyen kabul etmiyorum iftiranızı. Ben ekmeğini kovalayan bir garibim sadece.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.564 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #19 Nedense arkadaşın harici kart MSI Afterburner'de dahili kart HD 4600 olarak gözüküyor.
xXxX_babapro_XxXx Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #20 Kranovar dedi: Kartı arkadaşa ben sattım kattiyen kabul etmiyorum iftiranızı. Ben ekmeğini kovalayan bir garibim sadece. Genişletmek için tıkla... Kahve parasını ödeyin bari canım.
Kranovar dedi: Kartı arkadaşa ben sattım kattiyen kabul etmiyorum iftiranızı. Ben ekmeğini kovalayan bir garibim sadece. Genişletmek için tıkla... Kahve parasını ödeyin bari canım.