2000 TL'ye amazon'dan sistem tavsiyesi

Makaleler
21
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar, yakın zamanda yurt dışına çıkıyorum. Amazon'dan parçaları alıp geleceğim. 2000 TL'ye alabileceğim parçalar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Elimde Corsair 600T kasa ve High Power 750W power mecvuttur. Ekran kartını ise bekliyorum 980 alacağım ama benim orada olduğum zaman içinde özel soğutmalı gelmez ise Türkiye'den satın alacağım mecburen. Samsung ssd konusunda çok kararsız kaldım yavaşlama sorunları varmış, onun yerine başka markada olabilir sanırım.

Ek olarak;
1- i7 4770k yerine i5 4690k
2- Ramler CL7 herhangi bir sorun olur mu ?
3- İşlemci için sıvı soğutma çok mu gerekli? Onu değiştirmek olur mu ?OC'yi 1-2 sene sonra yapacağım.
4- Anakart gaming7 yerine gaming 5 ideal olur mu?

Parçaları düşürsem ne kadar performans kaybı yaşarım? Değer mi? Elimi ne kadar çok rahatlatırsam benim için o kadar iyi olur maddi açıdan.

Aklımdaki parçalar bu, sizin de önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum tam bir bilgim yok ama 5. nesiller ne zaman çıkacak ona göre karar ver işlemci için bence.

1- Render işlemi yapmıyacaksan i5 yeterli.
2- CL7 olması çok çok daha iyi.
3- Şimdilik gerek yok TÜRKİYE'dende alabilirsin soğutucu sonra.
4- Gaming 5 al bence'de.
Sistemin gayet güzel. Oyunlar'da güzel bir ekran kartıyla en ufak bir sorun bile çıkarmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…