2000 TL'ye AMD FX 8350 ve R9 270X Tabanlı Sistem Toplama

erhan9771

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Daha önce 1200 TL' lik demiştim ama ondan vazgeçtim, 2000 TL' ye çıkarttım ve birkaç parça değiştirdim. Daha yüksek performans ve uzun süre kullanmak için, fotoğrafta eksik, uyumsuz veya kötü parça olarak gördüğünüz ne varsa söyleyebilir misiniz? Bir de önerilerinizi dinlemek istiyorum. Teşekkürler.
nAMBVN.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım, benim sisteme göre uyumlu bir şey yapar mısınız? HDD gerek duymuyorum. SSD almayı düşünüyorum onun yerine. Elimde 1 TB Toshiba HDD var USB'li. Sizle özelde daha rahat konuşabileceğimiz bir yer varsa buyrun.

Tamam hocam. Ben makineyi size bırakayım, siz bana 2000 TL' lik eksiksiz bir sistem toplar mısınız sıfırdan ?

Trabzonlu, valla SSD iyi dediler, SSD alayım diye düşündüm. Elimde hariçten 1 TB harddisk var. Toshiba USB ile bağlar, ne lazımsa atarım diye düşündüm.

Sistemin hızlı açılmasını sağlar. 5 saniye falan fark eder, oyunu etkilemez. Bence 2000' lik bütçeye AMD sistem daha iyi olur. Mobil olduğumdan foto atamıyacağım ama Vatan'da bulursun. AMD Fx 8350 veya Fx 6300 işlemci, R9 270x ekran kartı, MSI 970A G-43 anakart, gskill 1600 MHZ 4×2 RAM, WD 1Tb HDD, Xıgmatek Asgard PRO 600W MİD ATX kasa. Bu sistem yeterli olacaktır. İstersen O.C yapıp, soğutucu da alırsın.

Trabzonlu, öncelikle sistem için teşekkür ederim, hoşuma gitti. Fiyat 1800 TL civarı falan sanırım. Ekran kartını ekleyemedim stokta olmadığı için. Ekran kartı hariç, 1238 tuttu. 1850 falan tutar herhalde, ben açıkcası bu sistemde metin2, pes13 oynayacağım. Belki birkaç oyun eklerim. Bu sistem bana sorun çıkartır mı bu 2 oyunda? Ne kadar süre gider ?

Ben bu sistemin bi benzerini 2 hafta önce topladım. Bf4'ü ultrada açar eğer fazla büyük oyunlar oynamayacaksan, işlemciyi 6300, ekran kartını Asus r7 265 alabilirsin. İşlemci 6 çekirdek, iyi kullanılırsa 5, 6 sene idare eder bence.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı