Merhabalar,
Anakartım bozuldu ve anakart arayışındayım. Elimde 500W PSU, DDR3 1333MHz 2 adet toplam 12 GB RAM, GT 1050 ekran kartı, 1 adet SSD ve i5 2. nesil 3.00 GHz bir işlemci bulunmaktadır. Çok fazla param yok. Kısmen ofis bilgisayarı olarak kullanıyorum. Sadece anakart alıp işlerimi halletmeye devam edebilirsem çok iyi olacak fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Anakart ve işlemci mı almalıyım, yoksa sadece anakart alarak sorunu mu çözmeliyim?
En ucuz AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.855,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.855,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Öneri için çok teşekkürler. Merak ettiğim bir konu var. Şu an anakart ve işlemci mi almak mantıklı yoksa sadece eldeki parçalara uyumlu bir anakart alıp devam etmek mi mantıklıdır? Gördüğünüz gibi ram vesaire biraz eski. Bu eldeki parçalara işlemciye vesaire uygun bir anakart alacak olsaydınız hangisini alırdınız?
Öneri için çok teşekkürler. Merak ettiğim bir konu var. Şu an anakart ve işlemci mi almak mantıklı yoksa sadece eldeki parçalara uyumlu bir anakart alıp devam etmek mi mantıklıdır? Gördüğünüz gibi RAM vesaire biraz eski. Bu eldeki parçalara işlemciye vesaire uygun bir anakart alacak olsaydınız hangisini alırdınız?
Aynı soruyu sizin içinde soracaktım toplu alıntı yapamadım. Aynı şekilde düşünüyorum ama kararsızım. Oyun oynamıyorum eskiden aldığım işlerimi hallediyorum. Anakart alacak olsanız ne alırdınız ?
Öneri için çok teşekkürler. Merak ettiğim bir konu var. Şu an anakart ve işlemci mi almak mantıklı yoksa sadece eldeki parçalara uyumlu bir anakart alıp devam etmek mi mantıklıdır? Gördüğünüz gibi RAM vesaire biraz eski. Bu eldeki parçalara işlemciye vesaire uygun bir anakart alacak olsaydınız hangisini alırdınız?
Hocam bütçeniz varsa yeni sistem alın güncel bir sistem daha iyi olacaktır yok sadece anakart alayım derseniz LGA1156 anakartlar arasında H61 serisi bir anakart işiniz görür.