2000 TL'ye beyaz klavye önerisi

RipMythx

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar, klavye farem: HP Pavilion 800, mouse Rampage SMX-r120. bunları uzun süredir kullanıyorum ve değişmenin zamanı geldi. Kendimce bir bütçe ayarladım. İlk olarak 1600-1700TL'ye Wraith'den VXE R1 mouse aldım ki iyi bir seçim bence. Şimdi geriye klavye kaldı. 2100 TL'ye beyaz renkli bir klavye önerir misiniz? İlk önce Madlions MAD 68 HE modelini uzun süre inceledim. MCU'su biraz sıkıntılıymış vs. Fun 60 Pro gibi modellere falan baktım. Yine de bilgili birilerine danışmam daha iyi olur. Önerileri yazarsanız sevinirim, teşekkürler.

Selamünaleyküm arkadaşlar, klavye farem: HP Pavilion 800, mouse Rampage SMX-r120. bunları uzun süredir kullanıyorum ve değişmenin zamanı geldi. Kendimce bir bütçe ayarladım. İlk olarak 1600-1700TL'ye Wraith'den VXE R1 mouse aldım ki iyi bir seçim bence. Şimdi geriye klavye kaldı. 2100 TL'ye beyaz renkli bir klavye önerir misiniz? İlk önce madlions mad 68 he modelini uzun süre inceledim. Mcu'su biraz sıkıntılıymış vs. fun 60 Pro gibi modellere falan baktım. Yine de bilgili birilerine danışmam daha iyi olur. Önerileri yazarsanız sevinirim, teşekkürler.

Diğer konulara bakmalısınız. Birçok konu var bu konu hakkında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı