Amd mi İntelk mi dersen cevaplanmaz o soru. Ama şu şekilde düşünebilirsin amacın oyun oynamaksa profesyonel çalışmalar ve render almicaksan İntele gerek yok ama bu intel kötü demek değil intelin üst segmenti mütiş derecede harika.
Aynn forumlardada oyle diyordu ben genelde oyun oynayacagım yani pc eski oldugu için oyunları arkadaşlarımla birlikte oynayamıyorum .Yani render fln yapmayacagım oyun
2 sene sonra 280 i satmaya kalksan 250 tl den yukarı veremessin. Bu da 400tl lik zarar. Ayrıca sistemin geri kalanına baktığında kalite farkı kendini belli ediyor gerek kasa gerek anakart.
2 sene sonra 280 i satmaya kalksan 250 tl den yukarı veremessin buda 400tl lik zarar ayrıca sistemin geri kalanına baktığında kalite farkı kendini belli ediyor gerek kasa gerek anakart