2000 TL'ye Bilgisayar Önerisi

Çok doğrusun. Ben biraz egomu tatmin etmeye çalıştım galiba önerdiğim sistemi savunarak. Seni de uğraştırdım böyle. Kusura bakma.
Doların düşmesini bekleyin derim .
Ne düşmesi ya 5.50 oldu olacak.

Bana kalırsa ileride upgrade yapılmayacaksa 0 tercih etmek doğru değil ayrıca önü kapalı bir sistem yani DDR3 veya eski nesil işlemci olsa sıkıntı olmaz ama derseniz ileride ekran kartı takarım R3 2200G ile 1050 Tİ kadar rahat besler 1060'da darboğaz oluyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin. Benim önerdiğim sistemde 1050 yerine 760'ta olur.

Sizin sıfır sistemlere bakıyordum öbür gün dolar olmuş 6 ben ne yapacağım
Konsol daha mı mantıklı doların düşmesini bekleyeyim desem olacak 10 bu gidişle...

Beyefendi satmış i7 4790 lı sistemden bahsediyorsanız. Beni de iki gün öğleden sonra arayacağım diye bekletti sonra şunu yazdı alıntı yapıyorum ''Hocam bu pc satıldı..diğer ilanlarıma bakabilirsiniz.. ''

Kötü olmuş. Güzel bir sistemdi. Başka bir şeyler bakacağım sizin için.
G4600/B250M Gaming Pro/8Gb 2400MHz Ram/GTX 1050Ti/1TB HDD
Şimdi üstteki ilanda kasa ve PSU yok ama içime en çok sinen sistem oldu. Kasa ve PSU olarak bunu bulabildim en uygun.
Eğer uygun bulup almaya karar verdiyseniz de sistemi almadan önce @Neko ve @rtakak a danışın. Çok kararsız kaldım çünkü bunu önerirken

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…