2000 TL'ye Bilgisayar Toplama

SlimShady1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba 2000 TL ye bilgisayar topladım. Oyun oynamak için kullanacağım. Parçalar uyumlu mu bilmiyorum sizce son çıkan oyunlar için yeterli bi sistem midir yada bütçede en fazla 500 lira oynamayla daha iyi bi sistem önerebilir misiniz?

up

Dosya Ekleri

• asadas.png
    asadas.png
    56,7 KB · Görüntüleme: 337
İşlemci soğutucusu almanızı tavsiye ederim. Ben 7 yıllık bilgisayarımda AMD stok fan kullanıyorum ve inanılmaz yüksek bir ses çıkarıyor. O.C. yapacaksanız kesinlikle iyi bir soğutucuya ihtiyacınız var fakat O.C. yapmam diyorsanız Blizzard T2 Mini yeterli olacaktır: Cooler Master Blizzard T2 Mini İntel Lga 775/1155/1156 & Amd Am2/Am3/Am3+/Fm1 - Vatan Bilgisayar. Ayrıca Everest kullanıcıları çok memnun değiller. Zalman Z3 Plus almanızı öneririm: Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar.

Arkadaşlar öncelikle ilginiz için teşekkür ederim kafama bişey takıldı ben bilgisayarımı vatan bilgisayardan topluyorum işletim sistemi satın almadım onlar montaj yaparken ücretsiz olarak yüklüyorlar mı bilgisi olan var mı

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı