2000 TL'ye Bluetooth kulaklık önerisi

serlawen

Hectopat
Daha fazla  
Selam, kendime bir kulak üstü kulaklık alacağım. Yaklaşık 2000TL bandında bir kulaklık arıyorum. Bluetooth olması şart, mikrofonu çok iyi olmasa da olur. Bütün önerilerinize açığım.

Benim baktıklarım şu 2 model;

Bana kalırsa Anker Q30 en iyisi ama kulağı kaplamayn hafif bir şey istiyorsanız ilk attığınız Sony daha mantıklı.

Bana kalırsa Anker Q30 en iyisi ama kulağı kaplamayn hafif bir şey istiyorsanız ilk attığınız Sony daha mantıklı.
Genel olarak arasında çok büyük farklılıklar var mı sizce?

Bu tarz bir şey alsam hem telefon hem de bilgisayar için kullanabilir miyim, yoksa benim attığım veya sizin önerdiğiniz tarzda mı bir şey almalıyım.

USB dönüştürücü diye bir şey alman gerekir ama ben tavsiye etmem başında oyuncu olan bir şey almak saçma geliyor.

USB dönüştürücü diye bir şey alman gerekir ama ben tavsiye etmem başında oyuncu olan bir şey almak saçma geliyor.
Anladım, diğerleri arasında ne önerirsiniz jbl'lerin eksileri veya diğerlerin artıları ne sizce

Bu JBL'i galiba belediye dağıtıyor. 15-18 yaş arası tüm ergenlerde görüyorum şu aralar.
Hocam konuyu biraz açalım; kullanım amacı ne olacak ve performans beklentiniz neler?

Bu JBL'i galiba belediye dağıtıyor. 15-18 yaş arası tüm ergenlerde görüyorum şu aralar.
Hocam konuyu biraz açalım; kullanım amacı ne olacak ve performans beklentiniz neler?

Genel olarak müzik, film ve ders çalışırken kullanacağım. Ses olarak beni tatmin etmesi yeterli, dışarıya çok ses vermeyen bir model bulabilirsek çok daha iyi olur.

Genel olarak müzik, film ve ders çalışırken kullanacağım. Ses olarak beni tatmin etmesi yeterli, dışarıya çok ses vermeyen bir model bulabilirsek çok daha iyi olur.

Soundcore Anker öneririm. Zaten Soundcore bu sektörün önde gelen kuruluşlarından, ses kalitesi ve pil ömrü olarak JBL'den kat kat iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…