2000 TL'ye Bluetooth kulaklık önerisi

Gtalkss

Centipat
2000 TL'ye Bluetooth kulaklık önerisi.

Silikonlu ve kulak içi bir kulaklık arıyorum. Beyaz veya siyah renkli.
Spor için kullanacağım.
Dışarıdan çok ses almayacak mikrofonu iyi olacak bir kulaklık olması gerekiyor. Arkadaşım JBL wave 200 önerdi. Sizler neler öneriyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok telefon görüşmesi yapmadığım için o konuda yorum yapamayacağım. Ses engelleme konusunda güzel, uğultuları engelliyor ANC özelliği. Müzik performansı çok güzel, basslar vs. güzel hissediliyor.

Çok telefon görüşmesi yapmadığım için o konuda yorum yapamayacağım. Ses engelleme konusunda güzel, uğultuları engelliyor ANC özelliği. Müzik performansı çok güzel, basslar vs. güzel hissediliyor.

Anladım teşekkürler. Son bir soru daha sormak istiyorum; kulakta durması nasıl yani insanlık hali terlediginizde kulaktan kayma ya da düşme gibi bir sıkıntı yaşanıyor mu?

Zaten kulaklığı sadece spor yaparken kullanıyorum. Kulağa çok sağlam oturuyor hiç düşme yaşamadım. Sadece IP atlarken sıkıntı olabiliyor o kadar da olsun.

O kadar da olsun.

Zaten kulaklığı sadece spor yaparken kullanıyorum. Kulağa çok sağlam oturuyor hiç düşme yaşamadım. Sadece IP atlarken sıkıntı olabiliyor o kadar da olsun.

Trendyol linkinde de biri sporda kullanırken kulaktan düşüyor yorumu yapmışda o biraz kafamı karıştırdı.

Yorum yapılan yer.

Son düzenleme:
Mikrofon kalitesi ve dışarıdan gelen sesleri engelleme konusunda nasıl?

Anladım teşekkürler. Son bir soru daha sormak istiyorum; kulakta durması nasıl yani insanlık hali terlediginizde kulaktan kayma ya da düşme gibi bir sıkıntı yaşanıyor mu?

O kadar da olsun.

Trendyol linkinde de biri sporda kullanırken kulaktan düşüyor yorumu yapmışda o biraz kafamı karıştırdı.

Yorum yapılan yer.

Ben ağırlık antrenmanı ve yüksek hız yürüyüş yaparken problem yaşamıyorum. İyi oturuyor kulağıma. Böyle Düz modellerde Daha iyisini yapabilirler mi sanmıyorum. Çok dert ediyorsan çengelli modellere bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı