Erkek Su Geçirmez Outdoor Kar Botu - SH500 Mid null Bu sıcak tutan ve su geçirmez spor ayakkabı günlük kış gezileriniz için tasarlandı. Rahatlık, kaymazlık ve şıklık bir arada
Bütçeyi arttırabilirseniz caterpillar öneririm. Deri bakımını yaparsanız yıllarca giyersiniz. Onun haricinde Greyder de iyi firmadır.
Kaliteli bot alırsanız yıllarca giyersiniz. Bende salomon var 6 yıldır giyiyorum. Kışları burada - 20, - 30. Ondan önce caterpillar botlarımı 5 yıl giydim.
Bütçeyi arttırabilirseniz caterpillar öneririm. Deri bakımını yaparsanız yıllarca giyersiniz. Onun haricinde Greyder de iyi firmadır.
Kaliteli bot alırsanız yıllarca giyersiniz. Bende salomon var 6 yıldır giyiyorum. Kışları burada - 20, - 30. ondan önce caterpillar botlarımı 5 yıl giydim.
Türkiye'de firmaları bilmiyorum. En son yıllar önce karamürselden aldığım bot 5 ay bile dayanmamıştı soğuk iklime. O yüzden kaliteli firmalardan almayı tercih ettim hep.
Asker malzemeleri satan bir dükkana gidip asker botu bakabilirsiniz.
Türkiye'de firmaları bilmiyorum. En son yıllar önce karamürselden aldığım bot 5 ay bile dayanmamıştı soğuk iklime. O yüzden kaliteli firmalardan almayı tercih ettim hep.
Asker malzemeleri dayan bir dükkandan gidip asker botu bakabilirsiniz.
Bende iki çeşit eldiven var. - 10a kadar ellerimi ısıtan polar eldiven. Hava - 20 lere düşünce de kayakçı eldivenlerimi giyiyorum. Eldiven markası pek önemli değil. Yani Erzurum'a gitmeyeceğine göre normal bir eldiven seni idare eder. Telefon kullanmak ta istersen benimki gibi baş ve işaret parmak uçları telefon ekranına hassas polar eldivenler alabilirsin.
Bende iki çeşit eldiven var. - 10a kadar ellerimi ısıtan polar eldiven. Hava - 20'lere düşünce de kayakçı eldivenlerimi giyiyorum. Eldiven markası pek önemli değil. Yani Erzurum'a gitmeyeceğine göre normal bir eldiven seni idare eder. Telefon kullanmak ta istersen benimki gibi baş ve işaret parmak uçları telefon ekranına hassas polar eldivenler alabilirsin.
Marka önemli değil dediniz için soruyorum sizin markanız nedir polar eldivenin? Bir de Kayseri'de öğrenci olduğum için ortalama olarak -6 olduğu için polar eldiven işimi görür zaten.