2000 TL'ye bot önerisi

Yukarıda tavsiye edilen botu almayın. Bot kar botu. Yağışlı havalarda suyu içine çeker. Su geçirmezlik özelliği zayıf.

Önerebileceğiniz bot var mı? Kışım genellikle Kayseri'de olacağım.
Bütçeyi arttırabilirseniz caterpillar öneririm. Deri bakımını yaparsanız yıllarca giyersiniz. Onun haricinde Greyder de iyi firmadır.
Kaliteli bot alırsanız yıllarca giyersiniz. Bende salomon var 6 yıldır giyiyorum. Kışları burada - 20, - 30. Ondan önce caterpillar botlarımı 5 yıl giydim.

Hocam ben daa öğrenciyim ayağım 41 ama 42 43 olacak gibi yani beni 1 2 sene götürsün ama sağlam götürsün 5 6 yıla gerek yok gibi.

Hocam ben daa öğrenciyim ayağım 41 ama 42 43 olacak gibi yani beni 1 2 sene götürsün ama sağlam götürsün 5 6 yıla gerek yok gibi.
Türkiye'de firmaları bilmiyorum. En son yıllar önce karamürselden aldığım bot 5 ay bile dayanmamıştı soğuk iklime. O yüzden kaliteli firmalardan almayı tercih ettim hep.
Asker malzemeleri satan bir dükkana gidip asker botu bakabilirsiniz.

Hocam o zaman size güvenip caterpillar almayı düşünüyorum. Bir de attığım eldivenle bakar mısınız ya da önerdiğiniz eldiven var mı?

Hocam o zaman size güvenip caterpillar almayı düşünüyorum. Bir de attığım eldivenle bakar mısınız ya da önerdiğiniz eldiven var mı?
Bende iki çeşit eldiven var. - 10a kadar ellerimi ısıtan polar eldiven. Hava - 20 lere düşünce de kayakçı eldivenlerimi giyiyorum. Eldiven markası pek önemli değil. Yani Erzurum'a gitmeyeceğine göre normal bir eldiven seni idare eder. Telefon kullanmak ta istersen benimki gibi baş ve işaret parmak uçları telefon ekranına hassas polar eldivenler alabilirsin.

Marka önemli değil dediniz için soruyorum sizin markanız nedir polar eldivenin? Bir de Kayseri'de öğrenci olduğum için ortalama olarak -6 olduğu için polar eldiven işimi görür zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…